Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γυμνιστές “τσάκωσαν” ματάκια με κάμερα σε παραλία

Γυμνιστές “τσάκωσαν” ματάκια με κάμερα σε παραλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Γυμνισμός,

Έξαλλοι γυμνιστές κυνήγησαν σε παραλία της Αυστραλίας, στην οποία τώρα έχει καλοκαίρι, ένα άνδρα επειδή κινηματογραφούσε κρυφά τους λουόμενους.

Ο άνδρας, που ήταν επίσης γυμνός, μπήκε στο στόχαστρο των γυμνιστών επειδή στόχευε ζευγάρια με ένα φορητό ψυγείο που είχε στην κατοχή του, μέσα στο οποίο είχε κρύψει την κάμερα.

Ο “ματάκιας” είχε επικεντρωθεί σε νεαρά ζευγάρια, μόνο που ο τρόπος που το έκανε κίνησε αμέσως υποψίες.

Το περιστατικό συνέβη σε παραλία της Αδελαΐδας στην Αυστραλία. Ένας μάρτυρας, που μίλησε μόνο με το μικρό του όνομα, Τζορτζ, είπε στο σάιτ Adelaide Now, ότι “ένα ζευγάρι φίλων μου παρατήρησε τον άνδρα που γύριζε το ψυγειάκι πάνω τους, το οποίο είχε τρύπες, ώστε να “βλέπει” η κάμερα. Μια γυναίκα, η οποία πέρασε επίτηδες από κοντά του, είδε την κάμερα στο εσωτερικό του”.

“Κάποια στιγμή οχτώ γυμνιστές τον περικύκλωσαν και εκείνος άρχισε να λέει ότι θα του καταστρέψουν τη ζωή εάν τον δώσουν στην αστυνομία”.

Στη συνέχεια ο Τζορτζ είπε ότι οι γυμνιστές του ξεκαθάρισαν ότι θα περίμεναν να έρθει η αστυνομία και ότι εάν εκείνη έλεγε ότι δεν είναι παράνομο να κινηματογραφείς εν αγνοία τους ανθρώπους γυμνούς σε παραλία, τότε θα τον άφηναν ελεύθερο. Εάν όμως η αστυνομία έλεγε ότι η πράξη του ήταν παράνομη, τότε είχε μπλέξει.

Το περιστατικό αναστάτωσε τους θαμώνες της Παραλίας Μασλίν, όπου συχνάζουν οι γυμνιστές.

“Πηγαίνω για μπάνιο στη συγκεκριμένη παραλία οχτώ χρόνια, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο”, πρόσθεσε ο Τζορτζ.

Ο άνδρας που πιάστηκε με την κάμερα ήταν επίσης γυμνός, μεταξύ 40 και 50 ετών και ήταν καλυμμένος με τατουάζ.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε το περιστατικό αλλά όπως είπε ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με σύσταση, διότι δεν υπήρξαν ισχυρά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τράβαγε σε βίντεο τους γυμνιστές.

Το νότιο τμήμα της παραλίας Μασλίν έχει ανακηρυχτεί παραλία γυμνιστών από το 1975 και είναι η πρώτη τέτοια παραλία στην Αυστραλία.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν εκατοντάδες βίντεο από παραλίες γυμνιστών με “πρωταγωνιστές” ανθρώπους που πήγαν να κάνουν ένα μπάνιο και βρέθηκαν να “παίζουν” σε σάιτ ενηλίκων. Οι γυμνιστές έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν και να προσέχουν…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυστραλία: Γυναίκα ζούσε με τον νεκρό αδελφό της για πέντε χρόνια

Ο λόγος που ορισμένοι άνθρωποι ξυπνάνε μεταξύ 3 και 4 τα ξημερώματα

Ακραίος καύσωνας στην Αυστραλία – Φόβοι για τεράστιες πυρκαγιές

Οι κορυφαίοι Έλληνες της Αυστραλίας για το 2023

Η Ελλάδα τίμησε τους Αβορίγινες με το βραβείο Μελίνα Μερκούρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr