ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Τζιχαντιστές,

















































Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ισλαμικό Κράτος έχει εκτελέσει συνολικά 837 γυναίκες στη Μοσούλη του βόρειου Ιράκ, από τον Ιούνιο του 2014 όταν και κατέλαβε αμαχητί την πόλη.
Αυτό ανακοίνωσε η ιρακινή Αστυνομία της επαρχίας της Νινευή, της οποίας πρωτεύουσα είναι η κατεχόμενη από το Ισλαμικό Κράτος Μοσούλη.
Ο Αρχηγός της Αστυνομίας της Νινευή, Ζανουόν Αλ Σαμπάουι, εξήγησε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ότι οι γυναίκες εκτελέστηκαν με διάφορους τρόπους.
Οι περισσότερες γυναίκες που θανατώθηκαν είχαν στο παρελθόν πολιτευτεί ή ήταν δημόσιοι υπάλληλοι.
Γυναίκες που είχαν κατέβει υποψήφιες για βουλευτίνες στις εθνικές εκλογές ή ακόμα και για περιφερειακές ή δημοτικές σύμβουλοι, πιάστηκαν από το Ισλαμικό Κράτος και αποκεφαλίστηκαν. Την ίδια φριχτή μοίρα γνώρισαν και πολλές που εργάζονταν σε δημόσιες υπηρεσίες.
Όλα τα θύματα πέρασαν από “δίκη” της ιεράς εξέτασης της οργάνωσης, δηλαδή του θρησκευτικού δικαστηρίου της Σαρία.






















































