Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος βομβαρδίζει το τουρκικό χωριό Καρκαμίς στα σύνορα

Το Ισλαμικό Κράτος βομβαρδίζει το τουρκικό χωριό Καρκαμίς στα σύνορα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επίθεση που ξεκίνησε το Σάββατο το βράδυ, μέσα από το έδαφος της Τουρκίας, των μισθοφόρων τζιχαντιστών του Ερντογάν, των οργανώσεων Φαϊλάκ Αλ Σαμ (που έχει σχέση με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα) και του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), προς την κατεχόμενη από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) πόλη Τζαραμπλούς της Συρίας.

Οι φιλότουρκοι τζιχαντιστές έχουν την υποστήριξη του τουρκικού πυροβολικού που βομβαρδίζει τις θέσεις των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Η Τζαραμπλούς, χτισμένη δυτικά του Ευφράτη, βρίσκεται ακριβώς πάνω στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας. Ακριβώς απέναντι από την Τζαραμπλούς, από την τουρκική πλευρά των συνόρων, βρίσκεται το χωριό Καρκαμίς. Από εκεί εφορμούν οι μισθοφόροι της Άγκυρας στους τζιχαντιστές του ISIS.

Όπως μεταδίδουν μιντιακοί ακτιβιστές, το Ισλαμικό Κράτος απαντά στα τουρκικά πυρά βομβαρδίζοντας το χωριό Καρκαμίς.

Επίσης, πάντα σύμφωνα με μιντιακούς ακτιβιστές, ισχυρή έκρηξη συντάραξε την τουρκική πόλη Γκαζιαντέπ κοντά στα σύνορα και στο πεδίο της μάχης.

Η Γκαζιαντέπ λέγεται ότι έχει πολλούς “εν ύπνω” πυρήνες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος που μέχρι πρότινος δεν ενοχλούσαν κανέναν, ως σύμμαχοι του Ερντογάν.

Επειδή όλη αυτή η μάχη κανείς δεν γνωρίζει εάν είναι πραγματική ή ένα καλοστημένο θέατρο για να δικαιολογήσει την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία, σας μεταδίδουμε τις πληροφορίες με επιφύλαξη όχι των γεγονότων αλλά της πραγματικής φύσης τους. Μπορεί να είναι μια μάχη “μαϊμού” μεταξύ τζιχαντιστών του Ερντογάν για τεθεί η Τζαραμπλούς υπό τουρκικό έλεγχο και να μην πέσει στους Κούρδους, που βρίσκονται μερικά χιλιόμετρα νότια.

*Η κεντρική φωτογραφία στην ανάρτηση είναι πλάνο από βίντεο που κατέγραψε την έναρξη της επίθεσης μέσα από το έδαφος της Τουρκίας στην Τζαραμπλούς.

Αναλυτικά για τη μάχη της Τζαραμπλούς, που ξεκίνησε το Σάββατο 20 Αυγούστου το βράδυ, εδώ: Ξεκίνησε η τουρκική εισβολή στη Συρία – Επίθεση στην Τζαραμπλούς (χάρτες)

map_jarablus

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Οι Κούρδοι επισκευάζουν τα μεσαιωνικά τείχη της Ράκα στη Συρία

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποδίδει φόρο τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Νίκος Δένδιας για Γενοκτονία Αρμενίων: «Τιμάμε σήμερα τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας»

RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr