Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολεμικό διάγγελμα Ρέντσι προς Βερολίνο: “Εάν νομίζουν ότι θα φοβίσουν την Ιταλία, τότε…”

Πολεμικό διάγγελμα Ρέντσι προς Βερολίνο: “Εάν νομίζουν ότι θα φοβίσουν την Ιταλία, τότε…”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η Ιταλία δεν μπορεί να δεχθεί να γίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση μόνον ένας χώρος γραφειοκρατικής διεκπεραίωσης» δήλωσε Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, ο οποίος έστειλε και μήνυμα για τη στάση της Γερμανίας, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην πόλη Πράτο της κεντρικής Ιταλίας.

«Η χώρα μας δεν θα δεχθεί ποτέ να στηρίξει ένα μη φιλόδοξο σχέδιο για την Ευρώπη, το οποίο να της επιτρέψει απλώς να επιβιώσει», πρόσθεσε ο Ρέντσι, που δεν πήρε μέρος τελικά στη σαββατιάτικη Σύνοδο της Βιέννης για το προσφυγικό και δεν εκλήθη να συμμετάσχει στη συνάντηση της επόμενης Τετάρτης στο Βερολίνο με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

«Τους κανόνες της Ένωσης πρέπει να τους σέβονται όλοι. Και εκείνοι, όπως η Γερμανία, οι οποίοι διαθέτουν εμπορικό πλεόνασμα, που αν επενδυθεί μπορεί να βοηθήσει τη βελτίωση της όλης οικονομικής κατάστασης» τόνισε ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Ρώμης.

Σύμφωνα με τον Ιταλό πρωθυπουργό, «η εποχή των διαφόρων εγωισμών τελείωσε» και «αν νομίζουν ότι θα φοβίσουν την Ιταλία, προφανώς δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Ιταλία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35

Χωρίς προϋπολογισμό και πάλι η Γαλλία – Πολωμένο το πολιτικό σκηνικό

Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»

Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ πρότειναν συνομιλίες με τη συμμετοχή της Ρωσίας και της Ουκρανίας

Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr