ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράν, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τεχεράνη, Τζιχαντιστές, Χασάν Ροχανί,


















































Η Ελεονώρα Μελέτη συνέθλιψε τη λυσσασμένη αιμοσταγή τουρκική βαρβαρότητα με τις ψήφους των ευρωβουλευτών
Δημοσίευμα-βόμβα των NYT: Μυστικές επαφές Αχμαντινετζάντ με τη Μοσάντ για την ανατροπή του ιρανικού καθεστώτος
Συνελήφθη στη Βρετανία η 46χρονη για τον φονικό εμπρησμό της Marfin
Παλαιστίνιοι τζιχαντιστές παριστάνουν τους φιλάνθρωπους υπαλλήλους της τουρκικής ισλαμιστικής ΜΚΟ IHH που μετέφερε όπλα στην Αλ Κάιντα - Η IHH
Ο Τραμπ θέλει να κατακτήσει τα Στενά του Ορμούζ - Το Ιράν απείλησε με γενικευμένη ανάφλεξη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μήνυμα κατά της τρομοκρατίας και του Ισλαμικού Κράτους στέλνει ο πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ροχανί.
«Οι σημερινές τρομοκρατικές οργανώσεις στην Τεχεράνη θα κάνουν την Ισλαμική Δημοκρατία πιο αποφασισμένη στον αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας, του εξτρεμισμού και της βίας στην περιοχή», σημείωσε ο Ροχανί σε μια ανακοίνωσή του που μεταδόθηκε από το κρατικό ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων ISNA.
«Θα αποδείξουμε για άλλη μια φορά ότι θα συντρίψουμε τις συνωμοσίες των εχθρών μας με περισσότερη ενότητα και περισσότερη δύναμη».
O Iρανός πρόεδρος κάλεσε να υπάρξει «διεθνής ενότητα και συνεργασία» εναντίον της τρομοκρατίας ενώ επισήμανε ότι «Το μήνυμα του Ιράν είναι πως η τρομοκρατία είναι πρόβλημα όλων και χρειάζεται η ενότητα και η περιφερειακή και διεθνής συνεργασία εναντίον του εξτρεμισμού και της βίας».
Πρόκειται για την πρώτη επίθεση «δυτικού τύπου» στο Ιράν με ταυτόχρονα «χτυπήματα» στη Βουλή, το μαυσωλείο του Χομεϊνί και το μετρό, που στοίχισε τη ζωή σε 12 άτομα. Την ευθύνη για τις επιθέσεις ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.























































