Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το PKK καλεί όλους τους Κούρδους στα όπλα εναντίον των τζιχαντιστών

Το PKK καλεί όλους τους Κούρδους στα όπλα εναντίον των τζιχαντιστών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), που εκπροσωπεί κυρίως τους Κούρδους της Τουρκίας, κάλεσε τη Δευτέρα όλους τους Κούρδους να πολεμήσουν εναντίον των μαχητών των Ισλαμικού Κράτους, που προελαύνουν στο ιρακινό έδαφος προς την αυτόνομη περιοχή του Ιρακινού Κουρδιστάν, στο βόρειο Ιράκ.

«Όλοι οι Κούρδοι στον βορρά, στην ανατολή, στον νότο και στη δύση πρέπει να εξεγερθούν εναντίον της επίθεσης εναντίον των Κούρδων στη Σίντζαρ (στο βόρειο Ιράκ)», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το PKK.

«Όλες οι κουρδικές πολιτικές δυνάμεις πρέπει να συμμετέχουν στην αντίσταση αυτή (. . .). Όταν οι Κούρδοι δέχονται επίθεση, πρέπει να δείξουν στους επιτιθέμενους ότι θα βρουν όλους τους Κούρδους απέναντί τους», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Κούρδοι (SDF) που φύλαγαν φυλακή για μέλη του ISIS στη Ράκα έφτασαν στην Κομπάνι

Σε υστερία (ξανά) η τουρκική ορδή με τον Δένδια – Η φυλλάδα «Χουριέτ» σε νευρικό κλονισμό με τα 12 μίλια

Νίκος Δένδιας για Αιγαίο: «Να το σκεφτεί δύο και τρεις φορές» όποιος σκεφτεί ότι μπορεί να μας επιβάλει κάτι εκτός διεθνούς δικαίου

Νίκος Δένδιας: «Έχουμε και εμείς λογαριασμούς, δεν είναι κάτι τρίτο, ξένο και αδιάφορο η Μουσουλμανική Αδελφότητα»

Νίκος Δένδιας: «Δεν μπορούμε να ανεχθούμε το “casus belli”» της Τουρκίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr