ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Γιώργος Αποστολόπουλος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Τέρενς Κουίκ, Χρυσούλα Γιαταγάνα,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέλος έβαλε στη διαμάχη της με τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Χρυσούλα Γιαταγάνα, καθώς η διευκρινιστική της δήλωση ικανοποίησε τους ΑΝΕΛ, που πλέον προτίθενται να μην προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.
«Με ικανοποίηση διαβάσαμε τις δηλώσεις της συναδέλφου Χρυσούλας Γιαταγάνα με τις διευκρινίσεις – διαψεύσεις που έδωσε, σε όσα πρωταρχικά της αποδόθηκαν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ.
«Συνεπώς», πρόσθεσε, «από προηγούμενη ανακοίνωση μας παύει να ισχύει το κομμάτι που την αφορά, αλλά ισχύουν στο ακέραιο όσα είπαμε για τον Γ. Αποστολόπουλο».
Η κ. Γιαταγάνα φέρεται να δήλωσε το πρωί σε δημοσιογράφους ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος παραμένει συνεργάτης του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου.
























































