ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Αποστολόπουλος, Παύλος Χαϊκάλης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
Κατάρ: Στους 54 οι τραυματίες και 18 αγνοούμενοι από την έκρηξη στον τερματικό σταθμό του Ρας Λαφάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καυτηριάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη στάση του πρωθυπουργού να μηνύσει τον βουλευτή, Π. Χαϊκάλη και να ταυτιστεί με την υπερασπιστική γραμμή του Γ. Αποστολόπουλου.
«Γεννά ερωτήματα η «νευρική» αντίδραση του Πρωθυπουργού, που με μια πρωτοφανή ενέργεια, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον θεσμικό του ρόλο και να συμπεριφερθεί ως ιδιώτης, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος βουλευτή.
Θα περίμενε κανείς περισσότερη ψυχραιμία από τον κο Σαμαρά, ζητώντας πρωτίστως την άμεση διαλεύκανση από τη δικαιοσύνη, των καταγγελιών του κου Χαϊκάλη. Θα περίμενε επίσης, την απόλυτη καταγγελία του φερόμενου ως μεσάζοντα και όχι την απόλυτη ταύτιση με την υπερασπιστική του γραμμή.
Είτε ο Πρωθυπουργός έχει κακούς συμβούλους, είτε ο χειρότερος εξ αυτών είναι ο πανικός» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με υπονοούμενα για γενικευμένο χρηματισμό βουλευτών, τονίζοντας ότι δεν τα υιοθετεί.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υιοθετεί αστήριχτα επιχειρήματα και γενικεύσεις χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία, που αφήνουν ερωτηματικά για τη στάση των βουλευτών. Η στάση του κου Χαϊκάλη, άλλωστε, αποδεικνύει ότι η αξιοπρέπεια έχει μεγαλύτερη αξία από όσο ορισμένοι την κοστολογούν.
Αποδεικνύει, επίσης, ότι καμία μεθόδευση δε θα μπορέσει να αλλοιώσει τη συνείδηση των βουλευτών. Τούτη την ώρα χρειάζεται ψυχραιμία και νηφαλιότητα για να βγάλουμε τη χώρα από το βούρκο».
























































