Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Σεμίραμις Παπανικολοπούλου
Αστρολογική Πολιτική Κοινωνική Σύμβουλος

Μεγάλο Ωροσκόπιο: Όλες οι Ερωτικές Συναστρίες του 2015

Μεγάλο Ωροσκόπιο: Όλες οι Ερωτικές Συναστρίες του 2015
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μιλήστε με τη Σεμίραμις από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι βαθύ μεσονύχτιο…
9011400225 1,23 ευρώ το λεπτό από σταθερό / 1,57 ευρώ το λεπτό από κινητό (mediatel)

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ – ΚΡΙΟΣ: Οι αναστενάρηδες

Η σχέση μεταξύ δύο τέτοιων ζωδίων μοιάζει σαν σύγκρουση κομήτη με κομήτη. Ο καθένας από τους δύο θα οδεύει στο δικό του δρόμο, αλλά υπάρχουν πολλές διασταυρώσεις. Για να εμφανιστούν αποτελέσματα μιας τέτοιας σχέσης, πρέπει να περάσει καιρός. Θα δοκιμάσουν τα πάντα μαζί, αλλά δεν θα λείψουν και οι συγκρούσεις. Δύσκολα ρίχνουν τον εγωισμό τους.

ΚΡΙΟΣ – ΤΑΥΡΟΣ: Κορώνα – Γράμματα

Είναι δύο πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες και δύσκολα θα ταιριάξουν. Ο Κριός είναι άτομο που κάνει πρώτος το βήμα, ώστε να μπορεί να το ξεκόψει πάλι πρώτος. Ο Ταύρος από την άλλη, παίρνει κάτι έτοιμο και το επεξεργάζεται όσο δεν πάει. Ωστόσο, ένας άντρας Κριός θα ταιριάξει περισσότερο με γυναίκα Ταύρο παρά το αντίθετο. Ο Κριός τραβά τα άκρα και ο Ταύρος έχει πολύ καλή μνήμη.

ΚΡΙΟΣ – ΔΙΔΥΜΟΣ: Τρελοί για δέσιμο

Είναι και οι δύο πολύ κοινωνικά άτομα, που λατρεύουν τα ταξίδια και έχουν αρκετούς φίλους. Στο κρεβάτι είναι εξίσου δυνατοί, μόνο που ο Κριός ξεπερνά το Δίδυμο διότι έχει περισσότερες ορέξεις και είναι αρκετά πιο φλογερός. Παρ’ όλο που κουβαλούν μια τρέλα και έχουν διαφορές μπορούν να τα βρουν οι δυο τους.

ΚΡΙΟΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ακαταμάχητοι

Ένας Κριός για έναν Καρκίνο είναι μια μεγάλη βόμβα που σκάει. Τα Καρκινάκια κουβαλούν μια ευαισθησία και κατανόηση που συνήθως οι Κριοί δεν αντέχουν ή τουλάχιστον δεν έχουν την υπομονή, για να συμβιβαστούν σε υπερβολικές δόσεις. Πάντως στο σεξ μπορώ να πω πως ταιριάζουν διότι οι Καρκίνοι κρύβουν μια υπέρμετρη σεξουαλικότητα που μόνο εκεί μπορούν να την εκφράσουν και να εκπλήξουν κόσμο.

ΚΡΙΟΣ – ΛΕΩΝ: Βρήκατε τον μάστορά σας

Κυριολεκτικά βρήκατε τον μάστορά σας! Ο Κριός θα εντυπωσιαστεί από τη λάμψη του Λέοντα και ο Λέων θα εντυπωσιαστεί από τον κεφάτο σύντροφό του. Ταιριάζουν πάρα πολύ, καθώς και οι δυο είναι ξεροκέφαλοι και υπερήφανοι για αυτό που αντιπροσωπεύουν. Ζώδια της φωτιάς και συνάμα του πάθους, εδώ το κρεβάτι σπάει κατευθείαν.

ΚΡΙΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι γκρινιάρηδες

Δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι που όμως μπορούν να καταφέρουν να συζήσουν, ακόμα και να παντρευτούν. Αυτό μπορεί να συμβεί γιατί πολύ απλά ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Ο Κριός έχει την χαρά και ο Παρθένος διατηρεί την τάξη και την ασφάλεια. Αν ξεπεραστούν τα εμπόδια που έχουν ανάμεσά τους μπορούν να φτιάξουν ακόμη και μια πολύ καλή οικογένεια. Στο κρεβάτι όμως δεν χορεύουν τον ίδιο χορό.

ΚΡΙΟΣ – ΖΥΓΟΣ: Εγώ – εμείς

Όταν δύο τέτοια ζώδια ενωθούν θα γίνει μια μοιραία σχέση. Είναι όπως όταν η μαγιά συναντά τη ζύμη για να δέσει το ψωμί. Είτε μαζί μείνουν είτε χώρια, και πάλι δεν μπορεί ο ένας δίχως τον άλλο. Η συμβίωση είναι αρκετά δύσκολη, καθώς ο Κριός δεν αντέχει το ότι ο σύντροφός του θα βάζει πάνω από όλα τους άλλους και θα έχει πολλές κατακτήσεις. Μαζί θα πάτε ή στην κόλαση ή στον παράδεισο.

ΚΡΙΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καυτές στιγμές

Οι ερωτικές σκηνές μεταξύ ενός Σκορπιού κι ενός Κριού θα είναι σίγουρα πιο έντονες ακόμα και από τις πιο προκλητικές ενός διάσημου σκηνοθέτη. Το στοιχείο του νερού, που είναι απρόβλεπτο, μπορεί να μετατρέψει αυτό το πάθος σε αχνιστά κάρβουνα.

ΚΡΙΟΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα μάτια ορθάνοιχτα

Το καλό είναι πως σε έναν Τοξότη, ο Κριός αναγνωρίζει πολλά δικά του στοιχεία. Μαζί μπορεί να νοιώσετε ότι γνωρίζεστε χρόνια. Από την άλλη πάλι, άμα ο Κριός θελήσει να κάνει την παρανομία του, να είστε σίγουροι πως ο Τοξότης μπορεί να κάνει το ίδιο. Είναι άτομο που δεν του αρέσουν οι στεναχώριες και δύσκολα χαλιέται για τους χωρισμούς του.

ΚΡΙΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σαν το σκύλο με τη γάτα

Το σίγουρο είναι πως ο Κριός θα αναγνωρίσει στο σύντροφό του τις αρχές και την ηθική του, ενώ ο Αιγόκερος θα εκτιμήσει το ότι ο σύντροφός του ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Το πιθανότερο να συναντηθούν είναι όταν και οι δύο θα είναι μόλις χωρισμένοι ή ο ένας έστω θα πήρε μόλις διαζύγιο. Για να τσακωθούν το μόνο που χρειάζεται είναι να καταλογίζουν ο ένας τον άλλο τα ελαττώματά τους. Εκεί αρχίζουν οι κουτουλιές.

ΚΡΙΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένας έρωτας μεγάλος

Είναι από τα λίγα ζώδια που ελκύουν έναν Κριό. Οι Υδροχόοι είναι άνθρωποι με μυαλό, πολλούς φίλους και δύσκολα θα τους βαρεθείτε. Αρκετές πιθανότητες υπάρχουν για μια καλή συμβίωση. Ωστόσο πάντα θα σας εκπλήσσουν με τον δυναμισμό τους. Σε κανονικές συνθήκες ένας Κριός δεν θα ήταν εξωστρεφής με τον σύντροφό του, πράγμα που θα κάνει με έναν Υδροχόο σύντροφο.

ΚΡΙΟΣ – ΙΧΘΥΣ: Κλίμα τροπικό

Το κλίμα εδώ δεν είναι ούτε στο Α, αλλά ούτε και στο Ω. Είναι μάλλον κάπου στη μέση με αρκετές τροπικές καταιγίδες. Παρόλα αυτά η σχέση ενός Κριού με έναν Ιχθύ έχει αρκετές πιθανότητες να πάει καλά.

Μιλήστε με τη Σεμίραμις από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι βαθύ μεσονύχτιο…
9011400225 1,23 ευρώ το λεπτό από σταθερό / 1,57 ευρώ το λεπτό από κινητό (mediatel)

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ – ΚΡΙΟΣ: Το κόκκινο πανί

Στην αρχή της σχέσης τους μπορεί όλα να πηγαίνουν πολύ καλά, όμως στη συνέχεια θα φανούν τα προβλήματα. Στο κρεβάτι έχουν άψογη επικοινωνία και αυτός είναι ένας παράγοντας-πειρασμός , που θα τους εμποδίσει στο να χωρίσουν γρήγορα.

ΤΑΥΡΟΣ – ΤΑΥΡΟΣ: Σκοπιά με βάρδιες

Η ανασφάλεια τους οδηγεί σε βραδινές σκοπιές φύλαξης της περιουσίας τους. Μια σχέση πετυχημένη. Η βοήθεια της τύχης μπορεί να τους οδηγήσει να αποκτήσουν μεγάλη περιουσία και μεγάλη φαμίλια. Πρέπει να προσέχουν τη ρουτίνα διότι μπορεί να οδηγήσει το σπίτι τους να μοιάζει με δημόσια υπηρεσία.

ΤΑΥΡΟΣ – ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ποικιλία

Η επιπολαιότητα του Δίδυμου θα προσελκύσει το αίσθημα σταθερότητας και της αξίας που έχει ο Ταύρος ,εάν μπορέσουν και οι δύο να πάρουν το δεσμό τους στα σοβαρά. Τότε ενδέχεται να δημιουργηθεί μια ισορροπημένη σχέση. Το σημαντικό είναι να μην προσπαθήσει κανένας από τους δύο να αλλάξει τον εαυτό του ή τον άλλον.

ΤΑΥΡΟΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια σχέση γλυκιά σαν μέλι

Αν και κάποια καβγαδάκια σίγουρα θα υπάρξουν γιατί ο Καρκίνος είναι αρκετά κυκλοθυμικός, ενώ ο Ταύρος είναι πιο ευθύς και απόλυτος, αυτή η σχέση είναι πολύ καλή. Σεξουαλικά ταιριάζουνε πολύ καθώς ο μεν διαθέτει ακόρεστη όρεξη και ο δε πλούσια φαντασία και τρυφερότητα.

ΤΑΥΡΟΣ – ΛΕΩΝ: Ζάλη και καρδιοχτύπι

Ένας Λέων δημιουργεί συναγερμό στην ευαίσθητη ψυχή του Ταύρου. Ο τελευταίος μπορεί να δυσαρεστηθεί από την κατασπατάληση του πλούτου από τον σύντροφό του, καθώς παλεύει με νύχια και με δόντια για να τον αποκτήσει. Ωστόσο σεξουαλικά τα πάνε καλά και ειδικά για σύντροφο όπως ένας Λέων, καλό είναι να έχουν άνετο κρεβάτι και να το χρησιμοποιούν συχνά.

ΤΑΥΡΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο κόμπος είναι σφικτός

Αν και οι δύο είναι ζώδια της Γης υπάρχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Καλό είναι το προνόμιο της σκέψης να το αφήνουν στον Παρθένο και ο Ταύρος ας παίρνει τις αποφάσεις. Στο σεξουαλικό τομέα πάλι , ο Παρθένος είναι πολύ συντηρητικός και έχει συνήθως πολλές αναστολές. Ίσως κάποια στιγμή αν τους εμπνεύσει αρκετά το περιβάλλον, λύσουν τη ζώνη της αγνότητας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΥΓΟΣ: Ή του ύψους ή του βάθους

Ένας Ταύρος θα προσελκυστεί από το γούστο και την ομορφιά ενός Ζυγού. Είστε και οι δυο ζώδια αισθησιακά και υπάρχουν πολλές πιθανότητες για μια καλή συμβίωση. Δύσκολα όμως ο Ταύρος θα βρει το φλογερό κρεβάτι και την αρμονία που απολαμβάνει με τον Ζυγό.

ΤΑΥΡΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ταινία «Σεξογήινη»

Το καλό είναι πως όταν ένας Ταύρος γνωρίσει έναν τέτοιο σύντροφο, σίγουρα δεν θα είναι κάτι συνηθισμένο. Θα ξεκινήσει ένα παιχνίδι μυστηρίου, με κρυφές ματιές και υπονοούμενα, κάτι που θα τον εξιτάρει. Αφήστε που η σεξουαλική ικανοποίηση που προσφέρει ο Σκορπιός είναι ανεπανάληπτη.

ΤΑΥΡΟΣ – ΤΟΞΟΤΗ: Αυτός, αυτή και τα μυστήρια

Ένας Τοξότης μπορεί να μάθει σε ένα Ταύρο πώς να βλέπει τη ζωή πιο χαλαρά και ανέμελα. Να του μάθει την ελευθερία σε όλους τους τομείς, καθώς και τι θα πει απεγκλωβισμός από τα προβλήματα. Αυτό, η αλήθεια είναι, πως χρειάζεται σε έναν Ταύρο που έχει πολλά στο κεφάλι του και δεν βρίσκει χρόνο για τον ίδιο τον εαυτό του.

ΤΑΥΡΟΣ -ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εμμονή του στάτους

Θα μπορούσα να τους αποκαλέσω ως αιώνιους συζύγους! Είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς και σε οποιαδήποτε ηλικία και αν γνωριστούν θα τα πάνε πολύ καλά. Πρόκειται για, μια κολόνια που κρατάει χρόνια. Ένας Αιγόκερος αν και στερείται σεξουαλικής φαντασίας, έχει αντοχή, πάθος και κάποια βίτσια ίσως. Ένας Ταύρος μπορεί να τους ανάψει το λαμπάκι.

ΤΑΥΡΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μοιραίες σχέσεις

Είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι καθώς ο Υδροχόος δεν διαθέτει τη φλόγα και το πάθος του Ταύρου. Το πείσμα του τελευταίου, μάλιστα, μπορεί να κάνει θαύματα. Δεν είναι δύσκολο να πείσει τον σύντροφό του ότι είναι ο κατάλληλος για αυτόν. Σεξουαλικά δεν υπάρχουν πολλά, αλλά ακόμα και τα λίγα θα είναι μοναδικά.

ΤΑΥΡΟΣ – ΙΧΘΥΣ: Δαγκώνει και κλωτσάει

Από την μια ένας Ιχθύς είναι ευαίσθητη και καλλιτεχνική ψυχή, και από την άλλη θα εκτιμήσει το καλό γούστο του Ταύρου συντρόφου του. Αν και ο Ιχθύς είναι μόνιμα ανασφαλής και συναισθηματικός, σεξουαλικά είναι αρκετά θερμός, ερωτικός και ονειροπόλος. Επιπλέον είναι αρκετά γόνιμος ο συνδυασμός τους αρκεί να συγκρατηθεί ο Ταύρος στον αυταρχισμό του.

Μιλήστε με τη Σεμίραμις από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι βαθύ μεσονύχτιο…
9011400225 1,23 ευρώ το λεπτό από σταθερό / 1,57 ευρώ το λεπτό από κινητό (mediatel)

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΔΙΔΥΜΟΣ – ΚΡΙΟΣ: Μπόνι και Κλάιντ

Το τρελοζευγαρο. Τώρα ποιος από τους δυο είναι πιο τρελός κανείς δεν το ξέρει. Μαζί θα έχουν περιπέτεια, διασκέδαση , ελευθερία και πολλά ενδιαφέροντα. Ο γάμος είναι δύσκολος μεταξύ τους, εφόσον και οι δύο είναι ανώριμοι και δεν τα πάνε και πολύ καλά με το νοικοκυριό. Θα πρέπει να φροντίσουν, λοιπόν, να έχουν πολλές κονσέρβες.

ΔΙΔΥΜΟΣ – ΤΑΥΡΟΣ: Οι δημοσιοσχετιστές των οικονομικών

Η γυναίκα Ταύρος με την υπομονή και την ηρεμία της συγκρατεί την επιπολαιότητα και την παρορμητικότητα του Διδύμου. Ο Δίδυμος πάλι με την ζωντάνια του καταφέρνει να ξυπνήσει την οκνηρή Ταυρίνα. Οι Δίδυμοι είναι πολύ καλοί στις δημόσιες σχέσεις και οι Ταύροι στα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ – ΔΙΔΥΜΟΣ: Σώπα εσύ να μιλήσω εγώ

Περίπλοκο ζευγάρι. Τέσσερις άνθρωποι στο ίδιο σπίτι είναι πολλοί. Από την άλλη μεριά και οι δύο είναι επιπόλαιοι. Και οι δύο είναι γεμάτοι ενέργεια, υπερκινητικότητα και ανησυχίες, άρα και μιλάνε πολύ, χωρίς να μπορεί κάποιος από τους δύο να συγκρατηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με πιάνει κρίση

Δύσκολα θα ταίριαζαν δύο τέτοιοι άνθρωποι. Ο Καρκίνος έχει που έχει τις ανασφάλειές του, είναι μπερδεμένος, έχει και τον Δίδυμο δίπλα τους οπότε δεν χρειάζονται τίποτα άλλο να τους απασχολήσει. Παρ’ όλα αυτά μπορούν να ταιριάξουν αν βέβαια ο Δίδυμος ελέγξει τις παρορμήσεις του και ο Καρκίνος κάνει περισσότερο υπομονή με την κοινωνικότητα του Διδύμου.

ΔΙΔΥΜΟΣ – ΛΕΩΝ: Παράδοξη φαντασίωση

Αρκετά καλό ζευγάρι που λειτουργεί καλύτερα στον αντίστροφο συνδυασμό φύλων. Η δυναμική και ταυτόχρονα ήρεμη Λιονταρίνα επιβάλλεται με τον τρόπο της στο Δίδυμο, βοηθώντας τον να ισορροπήσει. Και οι δύο είναι ευχάριστοι άνθρωποι και ταιριάζουν στην παρέα. Ίσως να υπάρξει πρόβλημα λόγω της έπαρσης που έχουν και οι δύο, αλλά μπορεί να ξεπεραστεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο άστατος βίος

Μπορεί το οργανωτικό πνεύμα και η μεθοδικότητα της Παρθένου να λειτουργήσουν θετικά για τον επιπόλαιο Δίδυμο, όμως δύσκολα θα ταιριάξουν. Η Παρθένος τον θεωρεί πολύ αναξιόπιστο και αιθεροβάμων, ενώ ο Δίδυμος τη θεωρεί πολύ απαιτητική και πιστεύει ότι κάνει πολύ κακό για το τίποτα, δηλαδή είναι υπερβολική. Δύσκολα θα πάνε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΣ – ΖΥΓΟΣ: Φανατικοί της ομορφιάς

Το κύριο χαρακτηριστικό του Ζυγού είναι η σύνεση, πράγμα απαραίτητο για το Δίδυμο, που δεν τη διαθέτει ιδιαίτερα. Είναι και οι δύο κοινωνικοί, αγαπούν τη διασκέδαση και ενδιαφέρονται για τους άλλους ανθρώπους. Ένας συνδυασμός με αρκετές πιθανότητες επιτυχίας και δημιουργίας μιας όμορφης οικογένειας.

ΔΙΔΥΜΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μοιραία σχέση

Το αν ταιριάζουν αυτοί οι δύο ακόμα δεν μπορεί να το καταλάβει κανείς. Είναι κάτι ουδέτερο. Η γυναίκα Σκορπιός είναι ευαίσθητη, ιδιαίτερα σοβαρή και επιφυλακτική. Αντίθετα, ο Δίδυμος είναι πολύ ζωηρός και εξωστρεφής, πιθανόν λοιπόν να βγάλει τη Σκορπιό από το καβούκι της. Η ζήλια και η κτητική διάθεση της Σκορπιού σε συνδυασμό με τη μεγαλομανία του Διδύμου, μπορούν να οδηγήσουν σε προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι φευγάτοι

Το ζευγάρι αυτό δεν είναι ιδιαίτερα καλό για τον απλό λόγο ότι μοιάζουν πάρα πολύ. Κρύβουν και οι δύο ανησυχίες με αποτέλεσμα να μην συμφωνούν σε πολλά πράγματα. Ενθουσιάζονται εύκολα αλλά αυτόν τον ενθουσιασμό δεν τον μοιράζονται. Δύσκολα θα προχωρήσουν καθώς και οι δύο θέλουν να είναι ελεύθεροι και μια δέσμευση ίσως τους πανικοβάλλει.

ΔΙΔΥΜΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το τερπνόν μετά του ωφελίμου

Άμα τους συναντήσει κανείς μπορεί να πει «Θεέ μου, τι πληκτικοί τύποι!» Μπορεί όμως να θαυμάσει σε αυτούς το πείσμα και την υπομονή τους. Ένας Αιγόκερως μπορεί να σας μάθει την υπομονή για να μη βιάζετε τις καταστάσεις. Μπορεί να δείξει στον σύντροφό του τι θα πει ασφάλεια και κατανόηση κάτι που μερικές φορές ελλείπει από τον Δίδυμο.

ΔΙΔΥΜΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ταιριάζουν – γάντι

Όντως είναι δύο άτομα που ταιριάζουν πάρα πολύ. Ο ένας μπορεί να κάνει τον άλλο πολύ ευτυχισμένο. Διέπονται και οι δύο από ανέχεια, έτσι αν ο ένας λείψει παραπάνω από το σπίτι για παράδειγμα, ο άλλος θα είναι ψύχραιμος και δεν θα ανησυχήσει τόσο εύκολα. Αντίθετα μπορεί να βρει την ευκαιρία να ασχοληθεί με τις δικές του υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ – ΙΧΘΥΣ: Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα

Τώρα το τι δουλειά έχουν αυτοί οι δύο μαζί, μόνο η Πυθία μπορεί να το λύσει. Είναι δύσκολο ο Δίδυμος να εκτιμήσει το ψαράκι που έχει δίπλα του, καθώς σε αυτό δεν αρέσει να προσβάλλεται ούτε να παριστάνει τη «διάνοια». Από τη μια ο Δίδυμος είναι ψυχρός και εγκεφαλικός και από την άλλη ο Ιχθύς είναι συναισθηματικός και καλλιτεχνικός. Δύσκολα θα μείνουν καιρό μαζί.

Μιλήστε με τη Σεμίραμις από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι βαθύ μεσονύχτιο…
9011400225 1,23 ευρώ το λεπτό από σταθερό / 1,57 ευρώ το λεπτό από κινητό (mediatel)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΚΡΙΟΣ: Το έχω ξαναδεί το έργο

Μια τέτοια σχέση είναι δυνατόν να δέσει πολύ όταν είναι και οι δύο σε μια πιο μεγάλη, αλλά φυσιολογική ηλικία. Ένας Καρκίνος θα κάνει λίγο δύσκολη τη ζωή του Κριού, καθώς δεν αντέχει τους τόσους συναισθηματισμούς και τον ρομαντισμό. Σίγουρα σεξουαλικά θα τα βρουν, γιατί ο Κριός γράφει στο κούτελό του το πόσο σεξουαλικός είναι και τον εξιτάρει αντίθετα ο Καρκίνος, που τον έχει καλά κρυμμένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΤΑΥΡΟΣ: Ζεστή φωλιά

Σε έναν Ταύρο ο Καρκίνος δεν πρέπει να δείξει ποτέ τις υστερίες και τα παιδιαρίσματά του χωρίς να υπάρχει λόγος. Στους Ταύρους αρέσουν οι πολύπλοκες καταστάσεις στις οποίες είναι συνηθισμένοι οι Καρκίνοι να ζουν και δεν καταλαβαίνουν γιατί κάποιος θα πρέπει να υποφέρει χωρίς λόγο. Καλό είναι αυτό να το μειώσουν ώστε να μπορούν να συνυπάρξετε αρμονικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΔΙΔΥΜΟΣ: Η τρέλα πάει στους ανθρώπους

Ο Δίδυμος μπορεί να παίξει το ρόλο του αρχηγού μέσα σε μια σχέση, αφού του αρέσει να ασχολείται με πολλά πράγματα και να μιλά συνεχώς. Ο Καρκίνος ως ήρεμος και ευαίσθητος άνθρωπος μπορεί να αντέξει τέτοιο σύντροφο. Ίσως η αστάθεια τους όμως αποτελέσει πρόβλημα, που λύνεται εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βουνό με βουνό δε σμίγει

Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά αν μπλέξουνε οι δύο τους καλό είναι να κάνουν το σταυρό τους. Κινδυνεύουν να πνιγούν μέσα σε ένα έλος συναισθηματισμού, κλάψας, ρομαντισμού και αμοιβαίων υστερικών εκδηλώσεων. Βέβαια μπορούν να γίνουν αρκετά καλοί φίλοι. Στη σχέση πάντως δύσκολα θα μείνουν μαζί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΛΕΩΝ: Γεμάτο φλόγες κρεβάτι

Ένας Λέων έχει ηγετικές ικανότητες και δυναμικότητα που μπορεί να αναλάβει την ηγεσία καθώς ο Καρκίνος είναι ηπιότερος και πιο ευαίσθητος. Στην ουσία ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Ο Λέων παρά το δυναμισμό του, έχει κρυφές ευαισθησίες που ανταποκρίνονται σε αυτές του Καρκίνου. Ο τελευταίος μπορεί αν μην κατανοήσει της φιλοδοξίες του συντρόφου του, αλλά θα τον στηρίξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εγώ και εσύ , εσύ και εγώ

Ο ένας μπορεί να κατανοήσει τον άλλο, καθώς είναι και οι δύο ήρεμοι και ευαίσθητοι. Βέβαια, από την πλευρά του Παρθένου, βγάζει περισσότερο τη σκληράδα, παρά την ευαισθησία του. Ωστόσο η μεθοδικότητά του βοηθά τον Καρκίνο να σταθεροποιηθεί όπου χρειάζεται. Είναι και οι δύο ήρεμοι και ευαίσθητοι κι έτσι κατανοούν ο ένας τον άλλο. Ως Καρκίνος μειώστε την αυταρχικότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΥΓΟΣ: Έτσι και έτσι

Ο Καρκίνος αναζητά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του τη σταθερότητα που του λείπει. Ο Ζυγός από την άλλη έχει μια επιπολαιότητα που δεν ταιριάζει σε ένα τέτοιο ταίρι όπως ο Καρκίνος. Δεν θα τα βρουν εύκολα οι δυο τους γιατί ο Ζυγός αδυνατεί να δώσει στο ταίρι του το δέσιμο που αναζητά, καθώς είναι πιο ελεύθερος και ανεξάρτητος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένα μπεστ σελερ

Είναι δύο ζώδια πολύ ευαίσθητα και άμα κάνουν σχέση, σίγουρα θα σημαδέψει ο ένας τον άλλον. Ο ένας έχει την ικανότητα να κρατά τις ισορροπίες και αυτός είναι ο Σκορπιός, αφού είναι λιγότερο παρορμητικός. Αντίθετα το καλό είναι πως ο Καρκίνος του δίνει την ευκολία να ανοιχτεί και να νοιώσει πιο ελεύθερος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετές νευρώσεις

Το αν η σχέση σας θα πετύχει εξαρτάται από ποιο τύπο Τοξότη θα βρείτε, γιατί μπορεί να είναι το καλύτερό σας ή το χειρότερό σας. Ο Τοξότης είναι πολύ δυναμικό ζώδιο και ανεξάρτητο, σε αντίθεση με τον Καρκίνο που είναι πιο συναισθηματικός και θέλει περισσότερη στοργή και κατανόηση. Σεξουαλικά θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής στις τάσεις του Τοξότη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια δεμένη οικογένεια

Είναι δύο άτομα πολύ κατάλληλα για οικογένεια. Η ευαισθησία του Καρκίνου και ο καλός οικογενειάρχης Αιγόκερος μπορούν να φτιάξουν μια πολύ καλή οικογένεια. Ο Αιγόκερος εξάλλου θα νοιώσει μεγάλη ερωτική συγκίνηση με τον Καρκίνο ταίρι του και ο τελευταίος θα ερεθιστεί από την αξιοπρέπεια του Αιγόκερου, με την οποία εκδηλώνεται πως δεν είναι «εύκολος» στα ερωτικά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όπως μια νύφη με την πεθερά

Ο Καρκίνος είναι κτητικός και συναισθηματικός,ο Υδροχόος ελεύθερος, αποστασιοποιημένος ελαφρός και αδιάφορος, με λίγα λόγια είστε η μέρα με τη νύχτα. Το κοινό τους στοιχείο είναι η ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζουν τους άλλους. Σεξουαλικά δεν είναι ιδανικά τα πράγματα, αφού κάποιος από τους δύο αισθάνεται ότι κάτι κάνει λάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΙΧΘΥΣ: Όταν η ευαισθησία συνάντησε τη γκρίνια

Όμορφο και λειτουργικό ζευγάρι. Για αυτό άλλωστε ταιριάζει ο τίτλος που του δώσαμε. Από τη μια μπορεί ο Ιχθύς να είναι δυναμικός αλλά συνδυάζει μαζί σας την κλάψα και την γκρίνια την οποία όμως μπορούν και οι δύο να κατανοήσει ο ένας πάνω στον άλλο, για αυτό και δεν θα τσακωθούν εύκολα. Σεξουαλικά λειτουργείτε και οι δύο με φαντασία και όρεξη.

Μιλήστε με τη Σεμίραμις από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι βαθύ μεσονύχτιο…
9011400225 1,23 ευρώ το λεπτό από σταθερό / 1,57 ευρώ το λεπτό από κινητό (mediatel)

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ – ΚΡΙΟΣ: Εγωκεντρικοί και ξερόλες

Είναι ένα πολύ αρμονικό ζευγάρι καθώς είναι και οι δύο δραστήριοι και δυναμικοί. Ξέρουν και οι δύο να αφήνουν χώρο ο ένας στον άλλο για να εκφράσει το δυναμισμό και το πάθος του. Τολμηροί και οι δύο, ικανοί να παίρνουν πρωτοβουλίες και ρίσκα ακόμα και αν είναι παράτολμο. Σπάνια θα μαλώσουν ακόμα και αν διαφωνούν ενώ σέβονται ο ένας τον άλλο.

ΛΕΩΝ –ΤΑΥΡΟΣ: Μονομαχία στο Ελ Πάσο

Μια τέτοια σχέση είναι όντως σαν μονομαχία γιατί ο Λέων θα βρει στον Ταύρο τα πιο ισχυρά «θέλω» τα οποία είναι ίδια με τα δικά του. Αν και διακρίνονται και οι δύο από σταθερότητα, ειλικρίνεια και αξιοπιστία, πρόκειται για «επικίνδυνες σχέσεις». Τα προβλήματα δεν αποφεύγονται όταν ο Λέων ανακαλύψει πως ο Ταύρος δεν έχει την ίδια διάθεση για περιπέτεια και διασκέδαση.

ΛΕΩΝ – ΔΙΔΥΜΟΣ: Ο καθοδηγητής και ο κυνηγός

Περιθώρια εξέλιξης και επιτυχίας δίνει ένας τέτοιος συνδυασμός ατόμων, παρ’ όλο που τα προβλήματα μεταξύ τους θα είναι αρκετά ιδίως εάν γνωρίσουν Δίδυμο που δεν έχει ωριμάσει αρκετά! Σεξουαλικά όμως, δεν μπορώ να πω, διέπεστε από το πάθος και τον ερωτισμό. Βέβαια πρέπει να περιορίσετε ως Λέοντες τις απαιτήσεις σας.

ΛΕΩΝ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μάχη μέχρι το τέλος

Μαζί μπορούν να ανακαλύψουν όλες τις μορφές και τις αποχρώσεις του έρωτα, του φυσικού ή συναισθηματικού. Η φροντίδα που προσφέρει ένας Καρκίνος στο σύντροφό του είναι αυτό που του χρειάζεται. Αν και πολύ δημιουργικό ζευγάρι θα πρέπει να κατασταλάξουν στο ποιος θα παίρνει τα περισσότερα «έπαθλα» και «βραβεία»

ΛΕΩΝ –ΛΕΩΝ: Το όμοιο ταιριάζει με το όμοιο

Θυμάστε εκείνες τις δύο καρδούλες, τις ενωμένες με ένα τόξο, που ζωγραφίζαμε όλοι στο σχολείο? Ε, τότε καταλάβετε τι σημαίνει ένα τέτοιο ζευγάρι! Η μεγαλόκαρδη φύση τους, η απλοχεριά με την οποία προσφέρουν τα συναισθήματά τους αλλά και τα αποκτήματά τους και το πάθος με το οποίο αγαπούν τους συντρόφους τους, τους σπρώχνουν κοντά ο ένας στον άλλο.

ΛΕΩΝ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στυλ και εξυπνάδα

Ως Λέων θέλει να έχει δίπλα του τα καλύτερα και έχει μάθει να εκτιμά τα καλά πράγματα στη ζωή, για αυτό είναι πολύ πιθανόν να επιλέξει ένα Παρθένο για ταίρι. Έχουν αρκετά κοινά σημεία, όσο και αν δεν φανεί αυτό αρχικά. Σεξουαλικά , σοι προτιμήσεις του Λέοντα θα φανούν υπερβολικές στα μάτια του Παρθένου.

ΛΕΩΝ – ΖΥΓΟΣ: Οι νάρκισσοι

Αγαπούν και οι δύο την καλοπέραση και την πολυτέλεια, για αυτό και όταν βρίσκονται μαζί ξέρουν να απολαμβάνουν πράγματα και τα περνούν καλά. Σας ονόμασα νάρκισσους γιατί και οι δύο χαίρεστε που ο σοφός Δημιουργός είχε μεγάλα κέφια όταν έπλασε αυτό το μεγαλείο! Οι Ζυγοί εξάλλου ξέρουν να κάνουν κομπλιμέντα κάτι που σας εξιτάρει.

ΛΕΩΝ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι κραυγαλέοι

Μπορώ να πω ότι είναι από τις πιο δυνατές σχέσεις που υπάρχουν. Είστε και οι δύο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, οι πιθανότητες επιτυχίας όμως δεν είναι μεγάλες, αφού στον Λέοντα αρέσει να ζει κάτω από ένα άπλετο φως ενώ ο Σκορπιός ζει μονίμως κλεισμένος στο σκοτάδι. Σεξουαλικά όμως, τα αίματα ανάβουν γιατί ο Λέων μπορεί να «βράσει» το ταίρι του.

ΛΕΩΝ – ΤΟΞΟΤΗΣ: Φρου – φρου και αρώματα

Ζώδια της φωτιάς και οι δύο , αγαπούν την ελευθερία και την ανεξαρτησία και μπορούν σε μια ώριμη ηλικία να φτιάξουν μια ωραία οικογένεια. Έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους για αυτό και σχεδόν πάντα τα καταφέρνουν. Όμορφη θα είναι η σχέση μεταξύ τους και όλα μεταξύ τους θα πηγαίνουν καλά.

ΛΕΩΝ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φλόγες – φλόγες

Ως Αιγόκερος είναι λογικός , σταθερός και ιδεαλιστής, κατανοεί τη σταθερότητα και τη θέληση του Λέοντα. Ο Λέων με το πάθος και τη ζεστασιά του μπορεί να κάνει τον φαινομενικά ψυχρό Αιγόκερο να βγάλει προς τα έξω όλη του την ενέργεια και θέρμη. Αν παραμερίσουν σε ορισμένα θέματα το πείσμα και την περηφάνια τους, μπορούν να τα πάνε καλά.

ΛΕΩΝ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα

Δεν είναι και τα καλύτερα ζευγάρια όλων των εποχών. Ο Λέοντας έχει μια ζωηράδα και ανεξαρτησία, πατά όμως γερά στα πόδια του και θέλει σταθερότητα. Ο Υδροχόος από την άλλη δύσκολα διατηρεί αυτή τη σταθερότητα στη ζωή του. Σεξουαλικά ή θα τους βρίσκετε πιο άνοστους και από το φιδέ ή θα σας προκαλέσει αφάνταστο ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ – ΙΧΘΥΣ: Αίσιος ο άνεμος

Το βασικό που πρέπει να κάνει ένας Λέων έχοντας δίπλα του ένα ταίρι Ιχθύ , είναι να αντέξει το μελό, τη μυστικοπάθεια και τις τάσεις παραίτησης που έχουν. Συγχωρέστε τους που δεν έχουν τη δική σας αυτοπεποίθηση. Άλλωστε είστε και οι δύο πολύ ρομαντικοί και έχετε ζωηρό χιούμορ. Σεξουαλικά μην αγχώνεστε! Όλα καλά, εφόσον τα γλυκά ψαράκια έχουν κρυφά χαρίσματα στον τομέα αυτό!

Μιλήστε με τη Σεμίραμις από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι βαθύ μεσονύχτιο…
9011400225 1,23 ευρώ το λεπτό από σταθερό / 1,57 ευρώ το λεπτό από κινητό (mediatel)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΚΡΙΟΣ: Θέληση να υπάρχει

Αυτή η σχέση είναι σαν το νερό με το λάδι. Για να δέσουν καλά δυο τέτοια άτομα θέλει πολύ ζέσταμα. Ένας Παρθένος δυσκολεύεται να δεχθεί το θυελλώδες πάθος του Κριού. Συνεχώς διαφωνούν μεταξύ τους. Θα πρέπει να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον και να προσπαθήσουν για έναν κοινό στόχο. Υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας αλλά αυτό διορθώνεται με υπομονή και επιμονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΤΑΥΡΟΣ: Ο έρωτας περνά από το στομάχι

Αυτή η σχέση είναι θαυμάσια και ικανοποιητική και θα φοβάστε μην τύχει και την ταράξετε. Πάντως ο Παρθένος είναι πολύ τυχερός αν βρήκε ένα τέτοιο ταίρι. Για να μην καταστραφεί αυτή η σχέση φροντίστε να περιοριστεί η αυστηρή κριτική και ο απόλυτος τρόπος που εκφράζεστε μιας και οι ξεροκέφαλοι Ταύροι πολλά ακούν και λίγα παραδέχονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάτι σαν αδελφές ψυχές

Ανάμεσα σε δύο τύπους τόσο εγκεφαλικούς μπορεί να υπάρχουν όλα ή τίποτα. Πάντως θα λειτουργήσετε καλύτερα, αν πριν πέσετε στο κρεβάτι έχετε μία καλή συζήτηση. Πάντως, αυτή είναι μια σχέση «ακαδημαϊκού επιπέδου». Το κακό είναι πως θα διαφωνούν συχνά και ο Δίδυμος θα νευριάζει συνεχώς με το ταίρι του. Λύση θα δώσουν η ρομαντική ατμόσφαιρα και οι εύθυμες συντροφιές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συμπλήρωμα…της καθημερινότητας

Αυτοί οι δύο άνθρωποι μπορούν να ταιριάξουν. Ο Καρκίνος ειδικά, είναι ευαίσθητος και αποτελεί μια όαση στην έρημο της συναισθηματικής ζωής και της καθημερινότητας. Είναι ικανός να χορέψει στο ταψί τον Παρθένο σύντροφό του και να μετατρέψει τα νεύρα του σε μικρές λεπτές κλωστούλες. Οι υδάτινοι αυτοί σύντροφοι μπορούν να κάνουν πιο εύφορη την άγονη γη του Παρθένου, ακόμα και την κρεβατοκάμαρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΛΕΩΝ: Τα όχι και τα μη

Μην περιμένετε πολλά από ένα τέτοιο ζευγάρι. Αν καταφέρουν να ενώσουν τα αντίθετα στοιχεία σας, θα φτιάξουν μια πολύ χαρούμενη φωλιά. Σεξουαλικά ένας Παρθένος δεν είναι και ότι καλύτερο για τον Λέοντα, εκτός και αν αποφασίσει να γίνει πιο παθιασμένος και δραστήριος σε αυτόν τον τομέα. Ο Λέοντας είναι ρεαλιστής και ελεύθερος, προσπαθήστε να μην τον «ξενερώσετε».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ: “Παρακαλούμε μην αγγίζετε»

Δύο Παρθένοι μαζί μπορούν να φτιάξουν ένα εξαιρετικό ιατρείο ή μια πολύ καλά οργανωμένη βιβλιοθήκη, σχέση όμως είναι πολύ δύσκολο. Τώρα αν ποτέ εξομολογηθούν τον αμοιβαίο έρωτά τους, στο κρεβάτι μην περιμένετε να καίγονται από τρελή επιθυμία, ούτε θα σοκαριστούν ιδιαίτερα. Το καλό είναι πως είτε μείνουν μαζί είτε χωρίσουν, θα είναι δύο καλοί φίλοι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΥΓΟΣ: Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις

Δεν είναι βέβαια και το σύμβολο της τελειότητας, αλλά ούτε και το χειρότερο που μπορεί να υπάρξει. Γνωρίζουν και οι δύο τους δρόμους της συνύπαρξης αν και τους κατανοούν διαφορετικά. Ο Παρθένος είναι «πρώτα από όλα το καθήκον» ενώ ο Ζυγός «αμάρτησε για να μετανοήσεις και να σωθείς». Με αμοιβαίες υποχωρήσεις, θα συνεχίσουν μαζί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θυελλώδεις άνεμοι

Μια σχέση θυελλώδης αλλά μπορεί να γίνει σοβαρή. Τρέφουν και οι δύο αμοιβαία και βαθιά συναισθήματα. Φυσικά καλό είναι να μην καβαλήσει το καλάμι ο Παρθένος γιατί δύσκολα συγχωρά ο Σκορπιός. Στον σεξουαλικό τομέα, μην περιμένετε πολλά. Εσείς στατικό έλος και εκείνοι ορμητικός καταρράκτης! Καμία σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ: Μάρκο Πόλο και Κολόμβος

Αν θέλετε να ζήσετε κοντά σε έναν Τοξότη, φορέστε κράνος, ζώνη ασφαλείας και ετοιμαστείτε για μια τρελή, τρελή και απίθανη πτήση. Αλήθεια μπορείτε να ξεκολλήσετε τα πόδια σας για μια φορά από τη γη και να ζήσετε κάτι τελείως διαφορετικό? Αν η σχέση αυτή αποδειχθεί δύσκολη και γεμάτη πονοκεφάλους, δεν πειράζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Που είσαι αδελφέ μου και έφαγα τον κόσμο να σε βρω

Μόλις γνωρίσετε έναν Αιγόκερο , θα πείτε «Που είσαι αδερφέ μου και έψαχνα τον κόσμο να σε βρω?». Αυτή η σχέση είναι αυτό που λέμε παραμύθι δίχως τέλος και αν ο παραμυθάς λέει τα ίδια και τα ίδια δεν πειράζει, γιατί με τους Αιγόκερους δεν πλήττετε καθόλου! Δυναμική και διαρκής μπορεί να είναι μια τέτοια σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επισκέπτομαι τον νευρολόγο μου

Μερικές φορές μπορεί να ξεχάσετε πως είναι το να έχεις μια σχέση αλλά θα το θυμηθείτε όταν σας ρωτούν για τον Υδροχόο σύντροφό σας. Σίγουρα έχετε πολλά να πείτε, για αυτό συζητήστε με έναν τέτοιο σύντροφο. Σεξουαλικά δεν είστε άσχημα, αλλά χρειάζεστε πολύ προσπάθεια για να είστε απόλυτα καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΙΧΘΥΣ: «Θα σου φύγω , στο είχα πει».

Αυτοί συναισθηματικοί εσείς λογικοί. Εκείνοι γεμάτοι κατανόηση και ευσπλαχνία, εσείς αυστηροί και κριτικοί. Συχνά θα νοιώθετε πως τρέχετε σε αγώνες μετ’ εμποδίων. Σεξουαλικά είστε ή του ύψους ή του βάθους. Αυτοί χρειάζονται χάδια και εσείς ταρακούνημα στο σέικερ.

Μιλήστε με τη Σεμίραμις από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι βαθύ μεσονύχτιο…
9011400225 1,23 ευρώ το λεπτό από σταθερό / 1,57 ευρώ το λεπτό από κινητό (mediatel)

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ – ΚΡΙΟΣ: Οι Ολύμπιοι Θεοί κυβερνούν

Είναι πολλά εκείνα που σας ενώνουν και άλλα τόσα εκείνα που σας χωρίζουν. Σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά ο ένας από τον άλλο, αν και είναι πολύ πιθανό να τα τσουγκρίζετε μερικές φορές. Είστε και οι δύο πολύ παρορμητικοί και στα συναισθήματα και στις πράξεις και ξέρετε πώς να παίρνετε ότι σας ανήκει. Σεξουαλικά θα είστε καλά γιατί υπάρχει μεγάλη έλξη.

ΖΥΓΟΣ – ΤΑΥΡΟΣ: Ταιριαστοί αταίριαστοι

Επιθυμείτε και οι δύο την ομορφιά και την τάξη τον πλούτο και την καλοπέραση. Αγαπάτε βέβαια και τον έρωτα και το καλό σεξ. Η σχέση σας έχει περιθώρια εξέλιξης , αλλά και πολλές δυσκολίες, όπως γίνεται με όλα τα ζώδια που έχουν τον ίδιο κυβερνήτη. Σεξουαλικά ή φλέγεστε μαζί σαν καμίνια σε χυτήρια μετάλλων ή μοιάζετε με σούπερ ψυδειοκαταψύκτη τελευταίας τεχνολογίας.

ΖΥΓΟΣ – ΔΙΔΥΜΟΙ: Φύσηξε ο Μαΐστρος

«Φύσηξε ο Βαρδάρης», φύσηξε ο Μαΐστρος, φύσηξαν τα μελτέμια και άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου, αλλά εσάς καθόλου δεν σας ενδιαφέρει, αφού τα πάτε καλά μαζί και «πετάτε» στα σύννεφα, χωρίς καθόλου να νοιάζεστε για τις προβλέψεις της ΕΜΥ και του αστεροσκοπείου. Σεξουαλικά τα πάτε περίφημα και συνυπάρχετε αρμονικά είτε ως φίλοι, ως εραστές ή συνεργάτες ακόμα.

ΖΥΓΟΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ: «Κάτι μας ενώνει, κάτι μας χωρίζει»

Έτσι κάπως θα νοιώσετε δίπλα σε έναν Καρκίνο. Είστε και οι δύο άνθρωποι παρορμητικοί και συναισθηματικοί, για αυτό από τη σχέση σας δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις. Η σεξουαλική έλξη που υπάρχει ανάμεσά σας είναι μεγάλη, αλλά αυτό που ζητάτε από τον έρωτα είναι διαφορετικό.

ΖΥΓΟΣ – ΛΕΩΝ: Το όχι δεν βλάπτει

Είστε άνθρωποι που σας αρέσει το ωραίο και έτσι δεν είναι καθόλου απίθανο να σας φαντάξει ένας Λέοντας. Σε κάθε σας έξοδο, σίγουρα θα περνάτε απαρατήρητοι, καθώς και οι δύο σας συνηθίζετε να στέκεστε με τις ώρες μπροστά στον καθρέπτη. Σεξουαλικά τα πάτε περίφημα και συχνά θα νοιώθετε ότι εκπληρώθηκαν όλα τα ερωτικά σας όνειρα.

ΖΥΓΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ημίθεοι ξενέρωτοι

Τελικά πρέπει να κατασταλάξετε: σας αρέσουν ή δεν σας αρέσουν? Παρόλο που προτιμάτε τους πιο λαμπερούς παρτενέρ, τα όμορφα και καθαρά πρόσωπα των Παρθένων έχουν αυτό το «κάτι» που σας τεντώνει τις χορδές. Φροντίστε να μην κάνετε τα συνηθισμένα σας «νάζια» στον Παρθένο, γιατί θα σας πιάσουν από ο αυτί και θα σας βάλουν να κάθεστε στη γωνία.

ΖΥΓΟΣ – ΖΥΓΟΣ: Είμαστε όμορφοι

Εδώ έχουμε το αιώνιο μυστήριο των όμοιων, που για μερικούς απωθούνται ενώ για άλλους έλκονται. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως «πλην + πλην κάνει συν». Είναι πολύ πιθανό να τσακώνονται δύο τέτοιοι άνθρωποι, για το ποιος θα κοιταχτεί πρώτος στον καθρέπτη. Σεξουαλικά ο αισθησιασμός και η τρυφερότητα θα ξεχειλίζουν αλλά θα πρέπει να προσέξετε.

ΖΥΓΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φυσάτε δεν κρυώνω

Εσείς είστε σίγουρα από αυτούς που το προτιμούν «καυτό», προσέξτε όμως μην έρθει η στιγμή που θα το «φυσάτε και δεν θα κρυώνει»! Σας αρέσουν τα δύσκολα και εκτιμάτε τους δυναμικούς ανθρώπους. Αν μπλέξετε με έναν Σκορπιό, ξεχάστε τις φιλελεύθερες και ντελικάτες ιδέες περί ελευθερίας και αρμονικής συμβίωσης και ετοιμαστείτε να ζήσετε με έναν «γλυκό τύραννο».

ΖΥΓΟΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Άγνωστος πόλεμος

Οι Τοξότες είναι άνθρωποι προικισμένοι συνήθως εξωτερικά, γεγονός στο οποίο συμβάλει η έντονη τάση τους να ασχολούνται με τα σπορ. Η ζωή μαζί τους είναι σε διαρκή κίνηση, αλλά οι τύποι αυτοί μπορούν να σας τραβήξουν μαζί τους ακόμη και σε ονειροβατικές περιπέτειες. Σεξουαλικά τα πράγματα πάνε πολύ καλά.

ΖΥΓΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εδώ και τωρα

Ίσως από την πλευρά σας βρείτε αυτή τη σχέση λίγο απογοητευτική καθώς έχετε ανάγκη από λόγια αγάπης και μεγάλη προσοχή. Ο Αιγόκερος είναι φαινομενικά ψυχρός και κλεισμένος στον εαυτό του. Αν ψάξετε βαθύτερα θα βρείτε τον τρυφερό συναισθηματικό εαυτό του. Αφήστε τον να σας γνωρίσει με τον δικό του τρόπο για να νοιώσει άνετα.

ΖΥΓΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ: «Άσπρα καράβια τα όνειρά σας»

Είναι βέβαια πιο τρελοί από εσάς και απείρως πιο ανεξάρτητοι, έχουν όμως την ίδια ανάγκη για ελευθερία, αρμονία και πνευματική ανταλλαγή. Ακούστε τη συμβουλή τους και δεν θα χάσετε! Μην το παρακάνετε όμως γιατί μπορεί να γίνετε ή παρανοϊκοί ή πραγματικοί μαζοχιστές.

ΖΥΓΟΣ – ΙΧΘΥΣ: Υποχώρησε και ετοιμάσου να επιτεθείς

Ο Ιχθύς θα σας γεμίζει περιποιήσεις και πάθος και θα είναι πάντα έτοιμος να ικανοποιήσει τις σωματικές και συναισθηματικές σας ανάγκες. Θα σας πλημμυρίσει με τον ρομαντισμό του. Εσείς όμως θα αισθάνεστε πάντα μεγάλη ανασφάλεια. Μην δίνετε σημασία στις σποραδικές απιστίες του, αντίθετα συζητήστε το μαζί του.

Μιλήστε με τη Σεμίραμις από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι βαθύ μεσονύχτιο…
9011400225 1,23 ευρώ το λεπτό από σταθερό / 1,57 ευρώ το λεπτό από κινητό (mediatel)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΚΡΙΟΣ: «Έγκλημα και τιμωρία»

Ποιος από τους δυο θα το διαπράξει πρώτος και ποιος είναι ο μανιασμένος εκδικητής, μας είναι λιγάκι δύσκολο να το φανταστούμε. Το πιο πιθανό είναι να το διαπράξει πρώτος ο παρορμητικός Κριός. Επειδή εσείς είστε ψύχραιμοι δολοπλόκοι, δεν θα δείξετε αμέσως τη μανία σας. Σεξουαλικά παραπάνω από καλά θα είστε. Θα εκπλαγείτε από την ποικιλία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΤΑΥΡΟΣ: Κάθε αρχή και δύσκολη

Μοιράζεστε ένα έντονο πάθος και νοιώθετε μια ακατανίκητη έλξη ο ένας για τον άλλον. Αλλά μπορεί να έχετε πολλές απαιτήσεις ή να ζηλεύετε. Δείξτε κατανόηση και καλοσύνη και δεχτείτε την ανάγκη του για κάποια ελευθερία. Αναζητείστε μια πιο συναισθηματική σχέση και θα κερδίσετε την αγάπη, την αφοσίωσή του και έναν πολύ ικανοποιητικό δεσμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΔΙΔΥΜΟΣ: Μ’Αγαπαει με μισεί με λατρεύει με κοροϊδεύει

Ο Δίδυμος θα σας προσφέρει χαρά, ενδιαφέρον, χιούμορ αλλά όχι ασφάλεια. Ο δεσμός σας θα είναι γεμάτος διακοπές και αντιφάσεις. Στο κρεβάτι θα υπάρχουν στιγμές που θα έχετε πολλά να μοιραστείτε και πολλά που θα συγκρούεστε. Οι Δίδυμοι μαθαίνουν γρήγορα και με τον καιρό θα γίνονται όλο και καλύτεροι μαθητές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εννιαμιση εβδομάδες

Η ερωτική σας σχέση είναι παροιμιώδης και κοντά τους θα ζήσετε όλες τις μορφές και τις αποχρώσεις του έρωτα. Δεν αποκλείεται να κάνετε σεξ παντού. Εσείς οι δυο ή θα είστε αγκαλιασμένοι σαν πιτσουνάκια ή θα αρχίσετε ένα είδος ξιφομαχίας μεταξύ σας. Αλλά λένε πως πίσω από μεγάλα μίση κρύβονται οι μεγαλύτερες αγάπες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΛΕΩΝ: Δούναι και λαβείν

Είστε και οι δύο δυναμικοί και επίμονοι. Θα καταλάβετε αμέσως πως είναι νάρκισσοι, αφού δεν το κρύβουν άλλωστε καθόλου οι καημένοι και ίσως τους αδικήσετε πολύ, αφού, ενώ εκείνοι είναι πρότυπα αγάπης και ανάγκης για συντροφικότητα, εσείς θα θεωρείτε πως είναι εγωκεντρικοί και πως έχουν ψωνιστεί ένα πράμα. Το σεξ είναι και για τους δυο σας απαραίτητο, περισσότερο και από τον αέρα που αναπνέετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Του Σκορπιού το πέος σκλαβιά δεν υποφέρει

Ο Παρθένος είναι ζώδιο λίγο πουριτανό στα σεξουαλικά θέματα, για αυτό βοηθήστε τον να νοιώσει άνεση και σιγουριά στο δεσμό σας. Αγαπάτε και οι δύο την μοναξιά και την μυστικότητα. Να μοιράζεστε συχνά την κοινωνική ζωή σας και να τον πείσετε να ξεκουράζεται πιο συχνά και να βλέπει τη ζωή πιο αισιόδοξα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΥΓΟΣ: Ο Ψόφιος κοριός

Κάποιες φορές ο Ζυγός παρουσιάζει μια αστάθεια, που Ο Σκορπιός με την τόλμη και την αποφασιστικότητα του, τον βοηθά να αντιμετωπίσει. Το σημαντικό είναι πως και οι δύο μπορείτε να δώσετε ο ένας στον άλλον αυτά που έχετε και οι δύο ανάγκη. Σας χαρίζει συναισθηματική πειθαρχία και του χαρίζετε ειλικρίνεια. Μην τον πιέζετε και μην έχετε άσκοπες απαιτήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πυρηνικός αντιδραστήρας

Όπως κάθε παρόμοιο ζευγάρι, έτσι κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι έχουν και οι δυο τα ίδια προτέρημα και τα ίδια ελαττώματα. Αν όμως καταφέρουν και δείξουν κατανόηση μπορεί και να προχωρήσουν. Και οι δυο είναι σοβαροί και άφοβοι, γι’ αυτό και μπορούν να πετύχουν πολλά μαζί. Όλα εξαρτώνται από τη θέληση και την επίμονη τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ: Ούτε κρύο ούτε ζέστη

Ανάμεσα σε δυο τόσο δυνατούς και έντονους τύπους δεν μπορούν παρά να γεννηθούν μοιραίες σχέσεις και αφού είστε και οι δύο τελειομανείς , προσοχή μην μπλέξετε τα κεντριά σας. Σίγουρα θα φτάσετε μαζί σε ένα φοβερό επίπεδο αυτογνωσίας και ετερογνωσίας. Έχετε πολλά να ανταλλάξετε. Χάδια ή χαστούκια, φιλιά ή δηλητήριο, μόνο που εσείς θα επιλέξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ούτε κρύο ούτε ζέστη

Ούτε κρύο ούτε ζέστη αγαπητοί Σκορπιοί! Σίγουρα δεν είναι οι άνθρωποι που θα νοιώσουν τις βαθύτερες εσωτερικές σας ανάγκες, είναι όμως δυναμικοί, αξιοπρεπείς και έχουν αρχές, πράγματα που εσείς συνήθως εκτιμάτε στους άλλους. Δεν είναι και οι καλύτεροι εραστές που είχατε ποτέ, αλλά λίγο η δική σας εμπειρία και λίγο η δική του φαντασία, θα κάνετε ένα ικανοποιητικό κρεβάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το 1%

Πιθανότητες επιτυχίας 1%! Α! Μην απογοητεύεστε, κάτι είναι και αυτό. Είστε εκπληκτικά μυαλά και προσωπικότητες έντονες και ξεχωριστές. Εσείς απόλυτα αξιοκρατικοί και επιλεκτικοί, ενώ εκείνοι πιστεύουν στην ισότητα σε βαθμό που τα ισοπεδώνουν όλα. Σεξουαλικά μην περιμένετε ιδιαίτερα πράγματα από ένα τέτοιο σύντροφο. Εκτός αν βγάλετε το τέρας που κρύβει υπερβολικά, βαθιά, πολύ βαθιά μέσα του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΙΧΘΥΣ: «Η μελωδία της ευτυχίας»

Με ελάχιστες εξαιρέσεις, ο Ιχθύς σας ταιριάζει όσο λίγοι άνθρωποι στο Ζωδιακό. Από την αρχή της σχέσης σας μαζί τους, θα νοιώσετε πως σας ξυπνούν τον ιππότη που κρύβετε μέσα σας και θα αισθανθείτε την ανάγκη αν τους προστατέψετε και να τους βοηθήσετε. Σεξουαλικά θα χρειαστεί κάποιος χρόνος προσαρμογής.

Μιλήστε με τη Σεμίραμις από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι βαθύ μεσονύχτιο…
9011400225 1,23 ευρώ το λεπτό από σταθερό / 1,57 ευρώ το λεπτό από κινητό (mediatel)

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΚΡΙΟΣ: Ταξίδι χωρίς προορισμό

«Σαν πας στον πηγαιμό για την Ιθάκη να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος», λένε οι Τοξότες στους Κριούς. Διότι για αυτούς το μόνο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΤΑΥΡΟΣ: Σκόνη και θρύψαλα

Και οι δυο τρώγονται σαν τα κοκόρια και στο πέρασμα τους δεν αφήνουν τίποτα. Μικρόψυχοι, πεζοί και υλιστές οι Ταύροι, βλέπουν σαν τρελούς τυχοδιώκτες τους Τοξότες. Ένας συνδυασμός που θα τους οδηγήσει στον χωρισμό, φεύγοντας σαν τον καουμπόη του μεσονυκτίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΔΙΔΥΜΟΣ: Ταιριαστοί – Αταίριαστοι

Θορυβώδεις ταξιδευτές και οι δυο. Οι Τοξότες ελκύονται από το πράσινο της φύσης, όπως και οι Δίδυμοι, με την διαφορά ότι οι Τοξότες δεν αντέχουν την φλυαρία των Διδύμων. Το σεξ μεταξύ τους είναι παθιασμένο και αχαλίνωτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η κρεβατομουρμούρα

Ένα ζευγάρι πολύ γραφικό. Οι Τοξότες είναι οι «τρελοί» της παρέας. Παρ’ όλα αυτά οι Τοξότες ζορίζονται και μόνο στην σκέψη της γκρίνιας ενός Καρκίνου με αποτέλεσμα να γίνονται μπροστά τους υπάκουα σκυλάκια.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΛΕΩΝ: Οι τρελοί

Παρ’ όλη την τρέλα του Τοξότη, που είναι ικανός να κάνει οτιδήποτε extreme, οι Λέοντες ως πιο συντηρητικοί είναι οι μόνοι που μπορούν να στρέψουν απάνω τους «τη λάμπα της ανάκρισης».

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ: «Το καλοκουρδισμενο μυαλό»

Ο Τοξότης της «τελευταίας στιγμής» με χαρακτηριστικό του την ανοργανωσιά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον Παρθένο που έχει την ατζέντα στο δεξί του χέρι. Έτσι ο Τοξότης φαντάζει υπερβολικά τυχοδιώκτης στα μάτια του αυστηρού «εξεταστή» Παρθένου.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΥΓΟΣ: «Οι ντελικάτοι»

Ως δυο από τα πιο φινετσάτα ζώδια, ο Τοξότης και ο Ζυγός ταιριάζουν στον τρόπο και στον χρόνο που θα διαθέσουν για την εξωτερική τους εμφάνιση. Καθώς είναι πολύ πιθανόν επίσης, η τρέλα του Ζυγού για έρωτα να συνεπάρει και τον διασκεδαστή Τοξότη.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ: «Ο κακός βεζίρης»

Σχέση – σταυροδρόμι που καταλήγει είτε στον παράδεισο, είτε στην καταστροφή. Ο Σκορπιός είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να ζήσει έναν τρελό έρωτα με τον Τοξότη πάνω σε ένα μαγικό χαλί. Όμως ο Σκορπιός αποτελεί μονίμως έναν κακό Βεζίρη της Ανατολής ικανό να τιμωρήσει βάναυσα τον Τοξότη σε οποιαδήποτε στραβοτιμονιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ: «Ο τσοπάνης και ο λύκος»

Οι Τοξοβόλοι του ζωδιακού ενώνονται με μια σχέση που είτε έχει μια μόνιμη ανοδική πορεία, είτε οδεύει σε ένα ολοκαύτωμα. Είναι μια σχέση παρόμοια με το σερφινγκ, καθώς η ισορροπία είναι δύσκολο να επέλθει. Το σεξ μεταξύ τους είναι σκέτη κόλαση, καθώς τα πυρωμένα βέλη και των δυο που πέφτουν πάνω τους σαν βροχή και τους ανάβουν ολοένα και περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: «Ο αυστηρός γονιός»

Ο Τοξότης με τον Αιγόκερω είναι δυνατόν να αποκτήσουν μια ιδανική σχέση, αρκεί να μην δείξει ο Τοξότης δείγματα επιθυμίας για δέσμευση, καθώς ο Αιγόκερως θέλει να ξέρει ότι ο Τοξότης που έχει δίπλα του είναι αρκετά ώριμος. Το σεξ μεταξύ τους είναι αρκετά καλό φτάνει ο Αιγόκερως να μην είναι από τους πλέον πουριτανούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ: «Δεν συνεργάζομαι με τα άκρα»

Και οι δυο είναι των άκρων. Υπερβολικά οικολόγοι και ιδεαλιστές. Ο Τοξότης είναι πιθανόν να λέει και να υπόσχεται πολλά που στην συνέχεια μπορεί να αποδειχθούν σκέτοι «πομφόλυγες και φληναφήματα», κάτι το οποίο θα την δώσει στα νεύρα του Υδροχόου. Ιδανική ταινία για αυτό το ζευγάρι «Το τελευταίο ταγκό στο Παρίσι».

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΙΧΘΥΣ: «Οι φοβεροί φαρσέρ»:

Δυο ζώδια που ζουν μέσα στην φάρσα και στην τρέλα. Ο Τοξότης ως φευγάτος που είναι και που ζει στον δικό του κόσμο, όπου τα προβλήματα των άλλων δεν παίζουν ούτε καν ρόλο κομπάρσου, είναι πολύ πιθανόν να εκνευρίσει τον Ιχθύ που ζητά από τους γύρω του να σέβονται και να κατανοούν τις ευαισθησίες του.

Μιλήστε με τη Σεμίραμις από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι βαθύ μεσονύχτιο…
9011400225 1,23 ευρώ το λεπτό από σταθερό / 1,57 ευρώ το λεπτό από κινητό (mediatel)

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ – ΚΡΙΟΣ: Ανεμοστρόβιλος

Υπάρχει μια συνεχής αντίθεση και ένας ανταγωνισμός ανάμεσά σας. Εσείς είστε συνετοί και υπομονετικοί ενώ εκείνος αυθόρμητος, απερίσκεπτος και απότομος. Μπορείτε να μείνετε στα παρασκήνια και να δώσετε τη σκυτάλη στο εγώ του, έτσι μόνο θα καταφέρετε να μείνετε κοντά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΤΑΥΡΟΣ: Ειδικές συνθήκες

Ζητάτε τα ίδια πράγματα από τη ζωή, ασφάλεια, ηρεμία και σταθερότητα. Καλό είναι να κάνετε διαφορετικά πράγματα μαζί, γιατί λείπει ο ενθουσιασμός από τη σχέση σας. Μην αφήσετε τον Ταύρος να γαντζωθεί πάνω σας. Αφήστε τον να στηριχθεί στα δικά του πόδια και δείξτε του την εκτίμησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΔΙΔΥΜΟΙ: Τρελή μου αγάπη

Σας ενοχλεί η επιπολαιότητα και η άτακτη ζωή του Διδύμου. Ένα τέτοιο ταίρι θέλει να έχει πολλούς συντρόφους στη ζωή του, ειδικά όταν είναι νέο σε ηλικία θέλει να έχει ποικιλία. Από την άλλη εσείς είστε πιο σταθεροί και θέλετε κάτι πιο μόνιμο. Εάν καταφέρετε να καλύψετε το τέλειο για αυτούς τότε σίγουρα η σχέση σας θα μείνει για καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο κλάψας

Χρειάζεται την προστασία σας και ζητά ασφάλεια και σταθερότητα. Προσέξτε μην, άθελά σας, φυλακίσετε τον Καρκίνο σας γιατί κάποτε θα επαναστατήσει. Δεν του αρέσει να νοιώθει υποχείριο σε μια σχέση. Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στην έντονη αλληλεξάρτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΛΕΩΝ: Υπερτροφικό εγώ

Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Δεν καταλαβαίνετε τα ξεσπάσματα και τις υπερβολές του Λέοντα. Είναι άτομο ενθουσιώδες και εγωκεντρικό με την καλή έννοια. Μην πληγώσετε ποτέ τον εγωισμό του, αλλά να μην υποταχτείτε ποτέ ολοκληρωτικά. Τον επηρεάζετε και αυτό θα του κάνει καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Και αν το άλλαζα πάλι το ίδιο θα αγόραζα

Δεσμός πολύ ικανοποιητικός και σταθερός , αν και του λείπουν ο αυθορμητισμός και οι συχνές εκδηλώσεις αγάπης. Μην κατακρίνετε τον Παρθένο και μην παίρνετε στα σοβαρά τα παράπονα και τις επικρίσεις του/ Συνεργαστείτε και προσπαθήστε να τον παινεύετε πότε – ποτέ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΥΓΟΣ: Μεγάλη έλξη

Ο εκδηλωτικός Ζυγός σας φέρνει πολλές φορές σε αμηχανία με τις εκδηλώσεις της αγάπης του. Θα μπορούσατε να ταιριάξετε πολύ εσείς οι δύο γιατί μέσα σας έχετε το ίδιο πνεύμα της αξιοπρέπειας και του αυτοσεβασμού. Θα βρείτε την αρμονία και την ηρεμία που ζητάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 45σφαιρο στην καρδιά μου και όμως ζω ακόμη

Είναι αδύνατον να καταλάβετε πώς μπορεί να μαντεύει τις σκέψεις σας. Εσείς αναρωτιέστε διαρκώς ποιες είναι οι δικές του. Προσοχή γιατί το τριαντάφυλλο έχει πολλά αγκάθια! Σίγουρα, ο Σκορπιός θα σας ανάψει τα αίματα αλλά ευτυχώς δεν θα σκεφτείτε να τον εκδικηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ: Φυλάω τα νώτα μου

Ο Τοξότης σας βρίσκει τυπικό και συντηρητικό αλλά θαυμάζει τις πρακτικές ιδέες σας. Μην περιμένετε να σας είναι ολοκληρωτικά αφοσιωμένος. Αφήστε τον ελεύθερο και συμμεριστείτε τον ενθουσιασμό του. Διασκεδάστε μαζί του και ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι χωρίς γυρισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όμοιος όμοιο αεί πελάζει

Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση και θα νοιώσετε πολύ άνετα. Θα πρέπει και οι δύο όμως να κάνετε υποχωρήσεις γιατί άμα δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και να εκδηλώσετε πιο πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ίδια παστα

Θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή γιατί είστε τελείως αντίθετοι χαρακτήρες. Εκείνος ζητά την αλλαγή και τις καινούριες ιδέες, εσείς αγαπάτε την σταθερότητα και το κατεστημένο. Καλό είναι να βγαίνετε μαζί και να μοιράζεστε τις γνωριμίες σας. Μην εντυπωσιάζεστε, αλλά οι Υδροχόοι έχουν σπουδαίο κοινωνικό κύκλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ – ΙΧΘΥΣ: Ο απροστάτευτος

Μια σχέση ικανοποιητική, γεμάτη αγάπη και ζεστασιά. Ο Ιχθύς βάζει τα συναισθήματα και εσείς τη λογική. Μπορείτε να ταιριάξετε πολύ μαζί, γιατί ο ένας αποτελεί κάτι σαν συμπλήρωμα στην ψυχολογία του άλλου. Προσπαθήστε τουλάχιστον εσείς να εκφράζετε τα συναισθήματά σας και θα κάνουν το ίδιο και εκείνοι.

Μιλήστε με τη Σεμίραμις από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι βαθύ μεσονύχτιο…
9011400225 1,23 ευρώ το λεπτό από σταθερό / 1,57 ευρώ το λεπτό από κινητό (mediatel)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΚΡΙΟΣ: Το μοιραίο πάθος

Μια τέτοια σχέση θα σας φανεί περισσότερο καταπιεστική παρά ικανοποιητική. Ο Κριός είναι εγωκεντρικός και δύσκολα εκτιμά την προσφορά των άλλων. Εσείς είστε ανθρωπιστής και έχετε ιδανικά. Ο μόνος τρόπος, για να διατηρήσετε μια τέλεια σχέση είναι να διατηρήσετε την ανεξαρτησία και τις φιλοδοξίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΤΑΥΡΟΣ: Βάζω το δάκτυλο στην πρίζα

Ο συντηρητισμός του Ταύρου συγκρούεται με τον αντικομφορμισμό και τις επαναστατικές σας ιδέες. Έχετε ανάγκη όμως τη σταθερότητα και τις πρακτικές του ιδέες. Αφιερώστε του περισσότερο χρόνο, δείξτε του την αγάπη σας και μην τον κριτικάρετε. Οι ιδιαίτερες στιγμές σας και η εκτίμηση του θα σας αποζημιώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι Χιώτες πάνε δυο δυο

Μεγάλη επικοινωνία και ελευθερία χαρακτηρίζουν την σχέση σας με έναν Δίδυμο. Υπάρχει φυσική αρμονία και κατανόηση, επίσης αγάπη για κάθε τι καινούριο ή μυστηριώδες. Εσείς οι δύο θα μπορούσατε να έχετε περισσότερο μια ελεύθερη σχέση παρά έναν σοβαρό δεσμό. Δεν σας αρέσουν οι δεσμεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο γκρινιάρης

Ο Καρκίνος ζητά από σας την σιγουριά και σας θέλει μόνο για τον εαυτό του. Η έλλειψη προγραμματισμού σας τον φοβίζει και θα θελήσει να σας προστατεύσει. Υπάρχει ένα βασικό εμπόδιο βέβαια και αυτό είναι η αγάπη σας για αλλαγή και η αγάπη του για σταθερότητα. Μην τον κρίνετε αυστηρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΛΕΩΝ: Η του ύψους η του βάθους

Θα μοιάζετε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο, αν δεν υπήρχαν αυτοί οι καυγάδες και αυτή η σχέση αγάπης – μίσους μεταξύ σας. Ο Λέων ζητά προσωπική ελευθερία και είναι «λίγο» εγωιστής, ενώ εσείς πιστεύετε στην ελευθερία του ανθρώπου μέσα στο κοινωνικό σύνολο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο παπάς τη ενορίας

Ο μοναχικός και ντροπαλός Παρθένος σας φαίνεται αρκετά αντικοινωνικός. Γενικά κρύβει μια αυστηρότητα στο βλέμμα και μπορεί να φοβίσει κάθε ένα άτομο που έχει μπροστά του. Αλλά χρειάζεται τον αυθορμητισμό και την αισιοδοξία σας και έχει ανάγκη από χαρά και διασκέδαση. Ανεχθείτε τις γκρίνιες και την κριτική του και γνωρίστε του μερικούς κατάλληλους φίλους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΥΓΟΣ: Τα παιδιά των λουλουδιών

Η σχέση σας βασίζεται στην αγάπη, την κατανόηση και την φιλία. Υπάρχει αμοιβαία επιδοκιμασία και συνεργασία. Η δικαιοσύνη του Ζυγού σας χρειάζεται και σας γοητεύει. Μην σας ζαλίζουν οι ανισορροπίες του ή η αναποφασιστικότητά του. Κάντε και σεις μερικές υποχωρήσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Λάθος και πάθος

Σχέση γεμάτη αντιθέσεις. Ή συμφωνείτε απόλυτα ή διαφωνείτε ριζικά. Το κακό είναι πως από τη μια εσείς δεν μπορείτε να δεχθείτε ότι μερικές φορές έχετε άδικο. Για να συμφωνήσετε πρέπει να κάνετε τρομερές προσπάθειες. Εξηγείστε του πως έχετε απόλυτη ανάγκη από την ελευθερία σας. Το σεξ είναι αυθόρμητο αλλά δύσκολα θα ταιριάζατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ: Φωτιά φωτιά

Σε έναν Τοξότη προσπαθήστε να μην ασκήσετε ποτέ κριτική γιατί θα σας μισήσει, και εσείς έχετε αυτή την τάση. Ένα τέτοιο ταίρι αν έχετε, πρέπει να του δείχνετε πάντα πως τον εμπιστεύεστε και ποτέ να μην του πείτε ψέματα. Σε αυτό ταιριάζετε γιατί ούτε σε εσάς αρέσει το ψέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Ο κονσερβοποιημένος

Αν και ο συντηρητισμός του συγκρούεται με την αγάπη σας για αλλαγή, χρειάζεστε ο ένας τον άλλον. Ο Αιγόκερος χρειάζεται τον αυθόρμητο ενθουσιασμό σας και τις ιδέες σας και εσείς την πρακτικότητα και τις συμβουλές του. Φοβάται τον πολύ κόσμο και τον ενοχλεί η έλλειψη ενδιαφέροντος από μέρους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καμήλα βλέπει την ξένη καμπούρα

Μια ιδιόρρυθμη σχέση, που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό για την ελευθερία του άλλου. Υπάρχει όμως κίνδυνος να βρίσκεστε συνεχώς μακριά ο ένας από τον άλλο, για αυτό θα πρέπει να βρείτε κοινούς φίλους ή κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. Θα νοιώσετε πολύ όμορφα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΙΧΘΥΣ: Ο καθυστερημένος

Μια πολύ ικανοποιητική σχέση που όμως απαιτεί μερικές θυσίες από μέρους σας. Ο Ιχθύς θα σας ενθουσιάσει με τον αλτρουισμό και τα ιδανικά του, έχει όμως ανάγκη από λίγο ρομαντισμό και συναίσθημα. Να εκδηλώνεστε περισσότερο και να ασχολείστε μαζί του. Αξίζει τον κόπο.

Μιλήστε με τη Σεμίραμις από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι βαθύ μεσονύχτιο…
9011400225 1,23 ευρώ το λεπτό από σταθερό / 1,57 ευρώ το λεπτό από κινητό (mediatel)

ΙΧΘΥΣ

ΙΧΘΥΣ – ΚΡΙΟΣ: Οι πεινασμένοι

Πεινασμένοι για έρωτα και οι δυο. Ένας Κριός μπορεί να θελήσει να απομακρυνθεί από έναν Ιχθύ αν δει ότι αποζητά από εκείνον να είναι η «πατερίτσα» του. Θέλει ο Ιχθύς που είναι δίπλα του να μπορεί να στέκεται στα πόδια του. Οι Ιχθείς μπροστά στους Κριούς είναι σαν νεογέννητα γατάκια.

ΙΧΘΥΣ – ΤΑΥΡΟΣ: Οι ολυμπιονίκες

Μια σχέση με πολλές προοπτικές. Ισορροπούν με έναν μοναδικό τρόπο, καθώς ο Ιχθύς πιάνει τον Ταύρο από τα κέρατα και από την άλλη, ο Ταύρος κρατά σαν χαλινάρια τα πτερύγια του Ιχθύ. Στο σεξ ο Ιχθύς αποτελεί για τον Ταύρο ένα κόκκινο πανί που θέλει να σκίσει μετά μανίας.

ΙΧΘΥΣ – ΔΙΔΥΜΟΣ: Γάτα με πέταλα

Αυτά τα δυο ζώδια ερωτεύονται κατ’ ουσία ο ένας το πνεύμα του άλλου. Κάνουν κατά βάση έρωτα εγκεφαλικό και αποτελούν περισσότερο δυο καλούς φίλους παρά εραστές. Το είδος του σεξ που τους ταιριάζει είναι το τηλεφωνικό καθώς εξάπτει την φαντασία τους.

ΙΧΘΥΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νεογέννητοι εραστές

Μια κλασσική δακρύβρεχτη ιστορία αγάπης, που θυμίζει «Συννεφιασμένη Κυριακή». Η καθημερινότητά τους μια μόνιμη κατάσταση του στυλ «ανεβαίνω σκαλοπάτια ανεβαίνω ανηφοριές». Ταινία που περιγράφει τη ζωή αυτού του ζεύγους το «Μάτια Ερμητικά Κλειστά», αλλά στην περίπτωσή τους μπορεί να φτάσουν στο σημείο να κάνουν έρωτα με μάτια ανοιχτά, λόγω της απρόσμενης σεξουαλικότητας που μπορεί να δείξουν στο κρεβάτι.

ΙΧΘΥΣ – ΛΕΩΝ: Καβάλα παν’ στην εκκλησία

Ο Ιχθύς ως ο οξύθυμος του ζωδιακού, του αρέσει να τσιγκλά το δυνατό Λιοντάρι, ώσπου ανακαλύπτει πως τελικά η πλάτη του αρχίζει να βαραίνει καθώς ο βασιλιάς της ζούγκλας τον έχει καβαλήσει, μέχρις ότου να δεχτεί την ήττα του. Τότε όμως ο Ιχθύς όταν δει ότι το Λιοντάρι δεν συγκινείται από την ευαισθησία του, πληγώνεται ανεπανόρθωτα.

ΙΧΘΥΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αδιαφορία στο μεγαλείο της

Ο Παρθένος γνωρίζοντας τα εκλεπτυσμένα γούστα του Ιχθύ και ειδικά στο σεξουαλικό τομέα, μοιάζει με ένα λιχούδικο παιδί που θέλει να γευτεί τον Ιχθύ μόνο και μόνο από περιέργεια. Εν τέλει ο Ζυγός υποτάσσεται.

ΙΧΘΥΣ – ΖΥΓΟΣ: Κάντε ερωτά κι όχι πόλεμο

Σε αυτή τη σχέση – μάχη πολεμάνε κι οι δύο με τα ίδια όπλα. Τους χαρακτηρίζει η αποφασιστικότητα και η ανισορροπία. Είναι προτεινόμενο για αυτούς να κάνουν έρωτα παρά να μιλάνε, αλλιώς είναι πιθανό σε περίπτωση που προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν να έρθουν σε σύγκρουση.

ΙΧΘΥΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ελιζαμπεθ τειλορ – μαρλον μπραντο

Σε αυτήν την σχέση υπάρχει έντονη κτητικότητα και πολλά «ιπτάμενα τασάκια». Πολλά λάθη, πάθη και εξομολογήσεις του τύπου «αν δεν είχα και εσένα τι θα ήμουν στην Γη…»

ΙΧΘΥΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ: Σέξι και μποέμ

Και από τις δυο πλευρές υπάρχει επιθυμία για αναζήτηση πολλών ερωτικών συντρόφων. Αλλά δεν θα προκύψουν προβλήματα από τον τρόπο ζωής τους, καθώς ο Ιχθύς είναι πιο ευέλικτος και από τα αιλουροειδή και πιο προσαρμόσιμος και από τον χαμαιλέοντα.

ΙΧΘΥΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Οι Συμπαραστατες

Χρειάζεστε ο ένας τον άλλο. Ο Αιγόκερος χρειάζεται την κατανόηση και την συμπαράστασή σας και εσείς την σιγουριά και την υπομονή του. Θα εκτιμήσει ότι και αν του δηλώσετε. Δεν είναι ρομαντικός αλλά δείχνει την αγάπη του με τα έργα.

ΙΧΘΥΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έψαχνα να βρω τον μπελά μου και τελικά τον βρήκα

Οι Υδροχόοι είναι το ίδιο πολύπλοκοι με σας αλλά το δείχνουν με ένα διαφορετικό τρόπο. Σεξουαλικά δεν μπορώ να πω, ταιριάζετε αλλά δεν καίγονται στις ίδιες θερμοκρασίες με σας. Βέβαια μην απογοητεύεστε γιατί μπορεί να είστε δυο καλοί φίλοι!

ΙΧΘEIΣ – ΙΧΘEIΣ: Ανευθυνε,ανικανε,ακαρδε ,άπονε…

Έχει αποδειχθεί πως οι σχέσεις ανάμεσα σε δύο τέτοια άτομα μπορεί να αντέξει στο πέρασμα των καιρών και στις καιρικές συνθήκες. Στο κρεβάτι θα ζήσετε στιγμές υπέροχα κολασμένες αλλά και μεγάλες κρίσεις. Αν τσακωθείτε θα στολίζετε ο ένας με τον άλλον γλυκόλογα τύπου «ανίκανε, άκαρδε, αναίσθητε».

Μιλήστε με τη Σεμίραμις από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι βαθύ μεσονύχτιο…
9011400225 1,23 ευρώ το λεπτό από σταθερό / 1,57 ευρώ το λεπτό από κινητό (mediatel)

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Το στρατηγικό σχέδιο της βελτίωσης

Χειμερινό Ηλιοστάσιο – Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου: «Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα»

Πανσέληνος Δεκεμβρίου στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Πανσέληνος στους Διδύμους – Βιαστείτε γιατί χανόμαστε

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Νέα Σελήνη στον Τοξότη – Ο θρίαμβος της αισιοδοξίας!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr