Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος από Πάτρα: “Έρχονται Ειδικά Δικαστήρια”

Καμμένος από Πάτρα: “Έρχονται Ειδικά Δικαστήρια”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Οι εκλογές αυτές, είναι εκλογές ενός απελευθερωτικού αγώνα της πατρίδος μας, διότι παλεύουμε για την επαναφορά αξιών, τις οποίες έχουμε απολέσει από την λειτουργία της συγκυβέρνησης και την επικυριαρχία των ξένων δανειστών», είπε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας απόψε σε πολιτική συγκέντρωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Πάτρα.

Ο Πάνος Καμμένος στην ομιλία αναφέρθηκε και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τονίζοντας ότι «είμαστε υπέρ της Ευρώπης των εθνών, των λαών των ίσων, της ομοφωνίας και της δημοκρατίας. αλλά όχι υπέρ της Ευρώπης της γερμανικής επικυριαρχίας και της ενοποίησης των τραπεζών, με κατάργηση των σημαιών».

Ακόμα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ευρώ τονίζοντας ότι «κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την οποία πληρώσαμε για να μπούμε, πληρώνουμε για να μένουμε και για την οποία πληρώσαμε για την πολιτική που μας επέβαλε».

Σε αυτό το σημείο ο Πάνος Καμμένος είπε πως «η Τρόικα, ο Σαμαράς, ο Παπαδήμος και ο Βενιζέλος κατέστρεψαν την Ελλάδα εκτελώντας τις εντολές του ΔΝΤ και των Ευρωπαίων, ενώ ήξεραν ότι ήταν λάθος η συνταγή τους» και στην συνέχεια έκανε λόγο για ειδικά δικαστήρια.

Επίσης, ο Πάνος Καμμένος μιλώντας για πιθανή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «λέμε ναι σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας και να πάμε όλοι μαζί στους δανειστές, αλλά έχουμε κόκκινες γραμμές για τα εθνικά θέματα και δεν συζητάμε για καμία οπισθοχώρηση».

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό, τον οποίο χαρακτήρισε ως το «μεγαλύτερο πολιτικό ψεύτη που έχει περάσει».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Με το 60% της παλαιστινιακής κοινής γνώμης να στηρίζει τη Χαμάς ο Αμπάς προκηρύσσει εκλογές για το 2026

Ο σοσιαλιστής Αντόνιο Ζοζέ Σεγκούρο επικράτησε του ακροδεξιού αντιπάλου του στις προεδρικές εκλογές της Πορτογαλίας

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Μητσοτάκης: Εάν δεν υπάρχει πλειοψηφία, το πρώτο κόμμα οφείλει να διερευνήσει τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...