ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παραλογισμός Παπανδρέου: Ο Καραμανλής έβαλε τη χώρα στο μνημόνιο

Παραλογισμός Παπανδρέου: Ο Καραμανλής έβαλε τη χώρα στο μνημόνιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή επιχείρησε να ρίξει τα βάρη για την είσοδο της Ελλάδας στο Μνημόνιο, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου.

Σβήνοντας προφανώς από την ασθενή του μνήμη την ημέρα που ο ίδιος από το Καστελόριζο και μάλιστα με ύφος σωτήρα εξήγγειλε την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ, ο κ. Παπανδρέου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ισχυρίστηκε ότι αυτός σήκωσε βάρος που αναλογούσε σε άλλους και ειδικότερα στην κυβέρνηση Καραμανλή, που παρέδωσε τη χώρα σχεδόν χρεοκοπημένη και ουσιαστικά, όπως τόνισε, ήταν εκείνη που έβαλε τη χώρα στο μνημόνιο.

Ωστόσο στη συνέχεια υποστήριξε ότι το μνημόνιο, για το οποίο ευθύνεται η προηγούμενη κυβέρνηση, δεν είναι το πρόβλημα! Το πρόβλημα, πρόσθεσε, είναι οι αιτίες που μας έφεραν στο μνημόνιο.

Ο πρώην πρωθυπουργός, κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ότι έπαιξε τη χώρα στα ζάρια καθώς εμπόδισε τις αλλαγές που προσπαθούσε να κάνει η κυβέρνηση του.

Τέλος, έφερε ως αιτιολογία για την αποχώρηση του από το ΠΑΣΟΚ, ότι το κόμμα επί Βενιζέλου ταυτίστηκε με τις πιο συντηρητικές εκφάνσεις της δεξιάς και υπάρχει πλέον ιδεολογική διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ… σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες

Σάκης Αρναούτογλου προς Ούρσουλα: «Η Μακεδονία δεν χωρά σε ασαφείς διατυπώσεις»

Κατακραυγή από την αντιπολίτευση για τα ψευτο-μέτρα Μητσοτάκη

Στη Μονή Σινά ο Νικόλας Φαραντούρης για τη διαφύλαξη δεκαπέντε αιώνων ιστορίας

Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% – Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...