ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Βενιζέλος, ΠΑΣΟΚ,


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πρόθεσή του να μην υποψήφιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος εκ νέου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ διαρρέει… εντέχνως η Χαριλάου Τρικούπη, αφού έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια και τις φήμες περί παραίτησης του Βενιζέλου από το τιμόνι του ΠΑΣΟΚ, γράφουν τα Παραπολιτικά.
Στο μικρό ΠΑΣΟΚ έτσι όπως διαμορφώθηκε και από την τελευταία εκλογική αναμέτρηση και μετά την διάσπασή από τον Γιώργο Παπανδρέου, ο Βενιζέλος φαίνεται ότι βολιδοσκοπεί τους εσωκομματικούς του αντιπάλους. Γιατί μπορεί στο ΠΑΣΟΚ να έχουν μείνει πια … τρεις και ο κούκος, αλλά και οι τρεις και ο κούκος θέλουν να γίνουν αρχηγοί.
Φώφη Γεννηματά, Ανδρέας Λοβέρδος και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είναι οι τρεις δελφίνοι και … ο Βενιζέλος, περιμένει τις αντιδράσεις τους. Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει σύντομα.
























































