ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Η αρχαία χριστιανική κοινότητα της Βηθλεέμ εξαφανίζεται»
Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μια νέα δήλωση υποτέλειας προέβη ο πρόεδρος του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, από το βήμα του Κοινοβουλίου.
«Η γραμμή της κυβέρνησης είναι υποχώρηση με την κραυγή επίθεση. Αν δεν έχουμε αυτή τη γραμμή, τότε η κυβέρνηση θα κάνει ζημιά. Προτιμώ την υποχώρηση από την εθνική βλάβη», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος κατά τη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ακόμη ότι στηρίζει την κυβέρνηση στις διεθνείς επαφές της και ότι είναι πρόθυμος να συμβάλει στη συγκρότηση εθνικής στρατηγικής μέσα από την εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης.
Ωστόσο ο κ. Βενιζέλος διαφώνησε κατηγορηματικά με την πρόταση για πρόγραμμα – γέφυρα, τον οποίο χαρακτήρισε τεράστιο λάθος σε βάρος της οικονομίας, γιατί θα μείνουμε χωρίς χρήματα.
























































