ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ,


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γεγονός είναι πλέον ο πρώτος καβγάς στον πρωινό καφέ του Ποταμιού, γράφουν τα Παραπολιτικά, συμπληρώνοντας ότι οι συναντήσεις τους πραγματοποιούνται περίπου στις 11:00.
Ο ένας εκ των δύο εμπλεκομένων ήταν ο Σταύρος Θεοδωράκης. Τώρα για τον δεύτερο μπορείτε να αναζητήσετε από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.
Εκτός από τους δύο κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, Χάρη Θεοχάρη και Αντιγόνη Λυμπεράκη στον πρωινό καφέ συμμετέχει και ο Σπύρος Λυκούδης, μαζί με τους Γρηγόρη Ψαριανό, Ζωή Αποστολοπούλου, Νίκο Γιατρωμανωλάκη, Νίκο Μηλαπίδη, Στρατή Μούγερ και τα στελέχη του γραφείου Τύπου Οντίν Λιναρδάτου, Μαρίνα Μπεκιάρη και Λίνα Παπαδάκη και τον εκπρόσωπο Δημήτρη Τσιόδρα.
























































