ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο αδέλφια που διατηρούσαν καφέ – εστιατόριο στο Κολωνάκι έκοβαν επί πέντε ολόκληρα χρόνια αποδείξεις μαϊμού, προκειμένου να γλιτώνουν το ΦΠΑ και άλλες φορολογικές υποχρεώσεις τους.
Ωστόσο, οι πελάτες ήταν ανυποψίαστοι καθώς νόμιζαν ότι ελάμβαναν κανονικές αποδείξεις, αλλά στην πραγματικότητα οι εισπράξεις δεν φαίνονταν πουθενά.
Η απάτη αποκαλύφθηκε έπειτα από έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας, και συνελήφθη ο μεγάλος αδελφός, 55 ετών, ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και ο μικρότερος, ηλικίας 51 ετών.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ για τις διοικητικές παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας που διαπιστώθηκαν, θα ενημερωθεί η αρμόδια ΔΟΥ για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.
Οι δύο επιχειρηματίες είχαν τοποθετήσει ειδικό λογισμικό σε υπολογιστή, που είχαν στο κατάστημα μαζί με δύο νόμιμες ταμιακές μηχανές και μέσω αυτού περνούσαν τις παραγγελίες και εξέδιδαν παράνομες αποδείξεις, τυπωμένες σε θερμικό χαρτί, ίδιο με τις γνήσιες.
Από τη μεθοδική ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων που αφορούσαν τις δραστηριότητες της επιχείρησης, για τη χρονική περίοδο από 28-12-2009 έως και 22-02-2014, διαπιστώθηκε ότι είχαν εκδοθεί τουλάχιστον 15.573 αποδείξεις.
Το ύψος του ΦΠΑ που δεν κατέβαλαν οι επιχειρηματίες, αναμένεται να προσδιοριστεί από την αρμόδια ΔΟΥ, υπολογίζεται όμως σε χιλιάδες ευρώ.























































