Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δύο ασημένια μετάλλια για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πράγας

Δύο ασημένια μετάλλια για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πράγας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δυο μεγάλες επιτυχίες πέτυχαν οι Έλληνες αθλητές του στίβου, την Κυριακή, με την στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στην Πράγα, κατακτώντας δυο ασημένια μετάλλια.

Ο Αντώνης Μάστορας κατέκτησε την 2η θέση στο ύψος με άλμα στα 2,31μ. χαρίζοντας στην Ελλάδα το πρώτο ελληνικό μετάλλιο. Ο έλληνας πρωταθλητής σημείωσε ατομικό ρεκόρ ξεπερνώντας το ύψος με τη δεύτερη προσπάθεια.

Λίγη ώρα αργότερα, η Κατερίνα Στεφανίδη κατετάγη επίσης δεύτερη στο άλμα επί κοντώ με άλμα στα 4,75μ.

Με αφορμή τα ασημένια μετάλλια των Κατερίνας Στεφανίδη και Αντώνη Μάστορα στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου της Πράγας, ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μοίρασε συγχαρητήρια στους δύο αθλητές.

Στη δήλωσή του ο κυβερνητικός παράγοντας αναφέρει: «Οι αθλητές μας πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, χαρίζοντας στην πατρίδα μας δύο ακόμα μετάλλια σε επίπεδο διεθνών διοργανώσεων. Μας έκαναν όλους υπερήφανους. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη, τον Αντώνη Μάστορα και στους προπονητές τους για τις επιτυχίες τους, αλλά και στην υπόλοιπη ελληνική αποστολή για την θετική παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τσεχία-Εκλογές: Νικητής ο δισεκατομμυριούχος Μπάμπις και ανησυχία στις Βρυξέλλες

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου – Τόκιο: Ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ ο Εμμανουήλ Καραλής

Γερμανία: Η Μόσχα στρατολογεί «αναλώσιμους πράκτορες» από τα social media

Ο Τραμπ χαιρετίζει τη συνάντηση στην Αλάσκα και προαναγγέλλει νέες συνομιλίες για την ειρήνη στην Ουκρανία

Εμ. Καραλής: Συνέτριψε το πανελλήνιο ρεκόρ με 6.08μ -Τέταρτη καλύτερη επίδοση στον κόσμο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr