ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































ΗΠΑ: Τεράστια ισχύς πυρός - Πάνω από 800 πύραυλοι Tomahawk στη Μέση Ανατολή
Τραμπ: «Τεράστιος στόλος» κατευθύνεται προς το Ιράν - «Ελπίζω να μη χρειαστεί να τον χρησιμοποιήσουμε»
Σε υστερία (ξανά) η τουρκική ορδή με τον Δένδια - Η φυλλάδα «Χουριέτ» σε νευρικό κλονισμό με τα 12 μίλια
Πέθανε ο Σπύρος Καρατζαφέρης - «Έφυγε από τη ζωή αργά τη νύχτα»
Τραμπ: «Αρμάδα» πλέει προς το Ιράν - Προειδοποιήσεις από τον αρχηγό των Φρουρών προς ΗΠΑ και Ισραήλ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τελικά, από ό,τι φαίνεται δεν τα φάγαμε μαζί. Σύμφωνα με τον πρώην οικονομικό εισαγγελέα Σπύρο Μουζακίτη, 18 μεγαλοοφειλέτες χρωστάνε στο Δημόσιο 58 δισ. ευρώ.
Μιλώντας στην εκπομπή Fair Play της ΝΕΡΙΤ, ο Σπύρος Μουζακίτης είπε ότι 18 μεγαλοοφειλέτες χρωστάνε στο Δημόσιο 58 δισ. ευρώ. «18 ή 20 οφειλέτες είχαν οφειλές αξίας 58 δισ ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο και αναλογιστείτε: Είναι δυνατόν 10 εκ. Έλληνες να υποφέρουν για 18 – 20 μεγαλοοφειλέτες; Βεβαίως και είναι δυνατόν, όταν το πολίτευμά μας είναι ολιγαρχία και όχι δημοκρατία.























































