ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τους συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη δείχνει ως ενόχους για τον χαμότου νεαρού φοιτητή, ο ποιητής και συγγραφέας Μάνος Ελευθερίου.
«Είτε αυτοκτόνησε το παιδί, είτε τον δολοφόνησαν και τα δύο είναι φοβερά. Ουσιαστικά, τον δολοφόνησαν οι συμφοιτητές του που τον κορόιδευαν. Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν αντέχει να είναι ο άλλος, ο διπλανός του, κάτι άλλο. Αυτό δεν μπορεί να μην το είχαν πάρει είδηση οι καθηγητές της σχολής», τόνισε ο συγγραφέας στην εκπομπή της Ανίτας Πάνια.
Ο ποιητής ανέφερε ακόμη ότι «Ένας όμορφος άνθρωπος είναι πάντοτε δαχτυλοδειχτούμενος από εκείνους που θαυμάζουν και από εκείνους που μπορούν και μισούν».
Ο Μάνος Ελευθερίου πρόσθεσε: «Το δημοτικό σχολείο είναι το βασικό και η οικογένεια. Η ευαισθησία και η ομορφιά αποτελούν στόχο. Ένας όμορφος άνθρωπος είναι πάντοτε δαχτυλοδειχτούμενος από εκείνους που θαυμάζουν και από εκείνους που μπορούν και μισούν».























































