Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μειώσεις στο φυσικό αέριο ανακοινώνει ο Λαφαζάνης

Μειώσεις στο φυσικό αέριο ανακοινώνει ο Λαφαζάνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παναγιώτης Λαφαζάνης, Φυσικό Αέριο,

Μειώσεις στην τιμή του φυσικού αερίου και του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και προσπάθεια να υπάρξουν αντισταθμιστικά ωφελήματα για την Ελλάδα από την διέλευση του αγωγού ΤΑΡ, προανήγγειλε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε παρέμβασή του στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

«Οι τιμές του φυσικού αερίου θα μειωθούν σημαντικά τον Απρίλη. Έχουμε κάνει συζητήσεις με την ΔΕΠΑ και θα γίνουν ανακοινώσεις», τόνισε, αν και δεν αποκάλυψε το ύψος της μείωσης. Μείωση θα υπάρξει, σύμφωνα με τον υπουργό και στο ηλεκτρικό ρεύμα «μέσα από μία σκληρή πολιτική», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»

Ιράν: «Μηδενική εμπιστοσύνη στις ΗΠΑ» – Οι «παραγωγικές συνομιλίες» του Τραμπ «ψευδείς ειδήσεις» και «ψυχολογικές επιχειρήσεις»

Ιράν προς ΟΗΕ: Ελεύθερη η διέλευση «μη εχθρικών» πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

Στενά του Ορμούζ: Εγκλωβισμένα 3.200 πλοία και δεκάδες χιλιάδες ναυτικοί

Στελέχη πετρελαϊκών προειδοποιούν για μακροπρόθεσμες ζημιές από τον πόλεμο με το Ιράν, ενώ οι ΗΠΑ υποβαθμίζουν την κρίση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr