ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (ώρα Ελλάδος) σε κτίριο στην Νέα Υόρκη, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει και να τραυματιστούν τουλάχιστον 30 άνθρωποι, σύμφωνα με την New York Post.
Το κτίριο βρίσκεται στην περιοχή East Village του Μανχάταν και αυτή την ώρα οι αρχές πραγματοποιούν ευρεία επιχείρηση προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι. Ακόμη δεν υπάρχει επίσημος απολογισμός για τους τραυματίες.
Πολλοί χρήστες των social media έσπευσαν να αναρτήσουν φωτογραφίες από το σημείο, στις οποίες διακρίνονται οι φωτιές, τα συντρίμμια του κτιρίου και πυκνός καπνός.























































