ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκδικάσθηκε μήνυση του Ανδρέα Βγενόπουλου κατά του εκδότη της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» κ. Γιάννη Παπαδόπουλου και του αρθρογράφου της ιδίας εφημερίδας Γιάγκου Μικελίδη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της MIG, το Δικαστήριο κήρυξε και τους δύο κατηγορουμένους ενόχους για το ποινικό αδίκημα της απλής και δια του τύπου συκοφαντικής δυσφήμισης και επέβαλε σε κάθε έναν από αυτούς ποινή φυλάκισης 10 μηνών η οποία κατ΄ αρχήν μετετράπη σε χρήμα.
Κατά του κ. Γιάννη Παπαδόπουλου και άλλων αρθρογράφων της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» έχουν ασκηθεί τρεις ακόμη μηνύσεις για τα ποινικά αδικήματα της εξύβρισης, της δυσφήμισης και της συκοφαντικής δυσφήμισης, για την πρώτη δε εκ των οποίων έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη και έχει παραπεμφθεί για να εκδικασθεί στο ακροατήριο του Γ’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών στις 26.6.2014.























































