ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ένοπλη επίθεση στο αρχηγείο της Αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη

Ένοπλη επίθεση στο αρχηγείο της Αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κωνσταντινούπολη, Τουρκία,

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ώρες από την αιματηρή λήξη της ομηρίας του εισαγγελέα, συναγερμός σήμανε ξανά στην Κωνσταντινούπολη.

Στόχος επίθεσης έγινε το αρχηγείο της αστυνομίας στην πόλη, με δύο ενόπλους να ανοίγουν πυρ έξω από το κτίριο. Σύμφωνα με την Hurriyet, οι αστυνομικοί απάντησαν στους πυροβολισμούς και σκότωσαν τον έναν από τους δύο δράστες. Ο δεύτερος σύμφωνα με το πρακτορείο Dogan διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται.

Από τα πυρά τους, δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν.

Ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης, Βασίπ Σαχίν, επιβεβαίωσε ότι ο ένας «τρομοκράτης είναι νεκρός» και πως «ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί».

Στο μεταξύ, οι γύρω δρόμοι αποκλείστηκαν και ελικόπτερα πετούσαν πάνω από την περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη που είχε διαφύγει της σύλληψης, ο οποίος σχεδόν τριάντα λεπτά αργότερα συνελήφθη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή

Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια – Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί την πατρίδα»

Το Ισραήλ καταγγέλλει την Τουρκία ότι κατέχει παράνομα το 36% της Κύπρου, το 5% της Συρίας και 2.000 τ.χλμ. στο Ιράκ

Η στρατηγική των πανεπιστημίων του Κατάρ: Ο ιδεολογικός πόλεμος εξασθενεί την αμερικανική ισχύ

Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr