ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η γιαγιά του Μπάρακ Ομπάμα, Σάρα Ομάρ, η οποία είναι μουσουλμάνα όπως και όλη η οικογένεια του Προέδρου των ΗΠΑ, πήγε για προσκύνημα (Umrah) στη Μέκκα.
Η γιαγιά του Μπάρακ Ομπάμα συνοδευόταν από τον γιο της Σαέεντ Ομπάμα (Saeed Obama), θείο του Προέδρου, και τον εγγονό της και ξάδελφο του Μπάρακ Ομπάμα, Μούσα Ομπάμα (Mousa Obama), όπως γράφει το Arab News.
Η γιαγιά έκανε και δηλώσεις. Μίλησε υπέρ του μετριοπαθούς Ισλάμ το οποίο καλεί σε ανοχή και αρνείται τη βία.
Η γιαγιά του Μπάρακ Ομπάμα επισκέφθηκε και παρακολούθησε ειδικό δίωρο σόου που παρουσιάζεται στη Μέκκα με θέμα τη ζωή του Προφήτη. “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που επισκέφθηκα αυτή την έκθεση, η οποία αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για τη διάδοση του Ισλάμ με ένα σύγχρονο τρόπο, υποστηριζόμενο από επιστημονικές αποδείξεις”.
Η γιαγιά του Μπάρακ Ομπάμα επίσης εξέφρασε την ελπίδα ότι η έκθεση – σόου στη Μέκκα θα μπορούσε να παρουσιαστεί και σε άλλες χώρες, με την υποστήριξη της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας, ώστε να διαλυθούν οι παρανοήσεις για τη θρησκεία του Ισλάμ.























































