ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κικίλιας: Ο Βαρουφάκης ακολουθεί τις εντολές του Τσίπρα

Κικίλιας: Ο Βαρουφάκης ακολουθεί τις εντολές του Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, κατηγορώντας την ότι με τη στάση της έχει καταφέρει να έχει μόνο εχθρούς στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, ο κ. Κικίλιας , υποστηρίζει πως «η κυβέρνηση σε τρεις μήνες κατάφερε το ακατόρθωτο: μετράει μόνο εχθρούς σε Αμερική και Ευρώπη». Αυτό είναι επικίνδυνο και προσβλητικό για την Ελλάδα, τονίζει και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον πολύτιμο χρόνο που έχει χαθεί.

Μάλιστα ο βουλευτής της ΝΔ , υποστηρίζει ότι οι ευθύνες ανήκουν στον πρωθυπουργό , καθώς ο Γιάνης Βαρουφάκης λειτουργεί βάσει των εντολών του κ. Τσίπρα, ο οποίος και κρύβεται, όπως λέει, πίσω από τον υπουργό Οικονομικών.

Σχολιάζοντας τα σενάρια περί εκλογών ή δημοψηφίσματος, ο κ. Κικίλιας τονίζει πως έχει χαθεί κάθε ίχνος σοβαρότητας, υπενθυμίζοντας την ψήφο των πολιτών στις εκλογές αλλά και τις επιλογές τους στις δημοσκοπήσεις.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό της Ν.Δ., ο κ. Κικίλιας, με την απάντηση του που έδωσε πως το συνέδριο θα διεξαχθεί στην ώρα του, καθώς εκτιμά πως εν μέσω κλυδωνισμών του πολιτικού συστήματος και με μια κυβέρνηση την οποία χαρακτηρίζει ως ακυβέρνητο καράβι, η Ν.Δ. δεν μπορεί να ομφαλοσκοπεί, καταδεικνύει ότι παραμένει στο πλευρά του Αντώνη Σαμαρά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΕΛ.Α.Σ. για ελληνοτουρκικά: Ο Μητσοτάκης «θα πρέπει να εξηγήσει γιατί ένα “ελαφρύ αεράκι” αρκεί εδώ και δύο χρόνια για να παγώσει η πόντιση του καλωδίου»

Ο Αλ. Τσίπρας «ξεβράκωσε» τον Μητσοτάκη: «Αναβάθμισα συνειδητά τις σχέσεις της χώρας μας με τις ΗΠΑ» – Επί Τσίπρα (2018) ξεκίνησε ο Στρατηγικός Διάλογος, η συμμαχία «3+1» Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ+ΗΠΑ, ο νόμος EastMed Act που «τέλειωσε» τα τουρκικά F-35 κι έδωσε αμερικανικά όπλα στην Κύπρο

Όλα έργα Αλ. Τσίπρα: Ο Κάθετος Διάδρομος, η Αλεξανδρούπολη (FSRU), ο αγωγός IGB

Ο Αλ. Τσίπρας κεραυνός για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: ΔΕΝ χρειαζόμαστε άδεια καμίας Τουρκίας για το καλώδιο – Ο Ρούμπιο ΔΕΝ είπε κουβέντα!

Αλ. Τσίπρας: «Για τον Ρούμπιο, περίμενα περισσότερα στο ότι έχει να κάνει με τη στήριξη της χώρας στα δίκαια της»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...