ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η σοσιαλπατριώτισσα Νίνα Κασιμάτη ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες
Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Τσίπρας από Πάτρα: Η κυβέρνηση καταρρέει και το γνωρίζουν και οι ίδιοι - Όλη η ομιλία
Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής
Φόρουμ των ΗΠΑ στο Κατάρ για τη διεθνή δύναμη στη Γάζα - Εκτός η Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συγκλονίζουν τα λόγια της 50χρονης από τα Χανιά που επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της πηδώντας από τα τείχη της πλατείας Ελευθερίας.
Η 50χρονη γυναίκα, σύμφωνα με το neakriti.gr εθεάθη από περαστικούς οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές και η γυναίκα, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση από το ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Είχε αφήσει σημείωμα με οδηγίες προς το σύζυγό της και ζητώντας συγνώμη από την κόρη της. Η γυναίκα, έγραφε σε αυτό. «Με τα 600 ευρώ που έχω πάνω μου να πληρώσεις το ΤΕΒΕ. Το ενοίκιο το πλήρωσα χθες. Κόρη μου, συγνώμη, δεν άντεχα άλλο την ταλαιπωρία για ένα πιάτο φαΐ με αίμα. Να σπουδάσεις την κόρη μας και να μην την αφήσεις ποτέ μόνη. Το σπίτι στο χωριό να μείνει στην κόρη μας».






















































