Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης αρχίζει η Σύνοδος Κορυφής

Στις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης αρχίζει η Σύνοδος Κορυφής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη Ρίγα της Λετονίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να παραβρεθεί στη  4η Σύνοδο Κορυφής της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης.

Η Σύνοδος ξεκινάει στις 8 το βράδυ και σύμφωνα με πληροφορίες οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τη Γερμανίδα Καγκελάριο ‘Αγγελα Μέρκελ και τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά.

Στο περιθώριο της Συνόδου δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναντήσεις και με άλλους Ευρωπαίους ηγέτες και αξιωματούχους.

Η Σύνοδος Κορυφής θα ολοκληρωθεί αύριο.

Στην ελληνική αποστολή, πέραν του πρωθυπουργού, συμμετέχουν ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χουντής, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο διπλωματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Βαγγέλης Καλπαδάκης, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θοδωρής Μιχόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα – Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!

Αλέξης Τσίπρας από το Παλλάς: Άμεσα η επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης – Ομιλία προάγγελος νέου κόμματος

Ολομέτωπη επίθεση Τσίπρα στους μνημονιακούς που χρεοκόπησαν τη χώρα, στην ολιγαρχία και την κλεπτοκρατία

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...