ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Έχουν ξεσαλώσει οι «μουτζαχεντίν» της Καρυστιανού - Ο Σούρλας δεν απέκλεισε δημοψήφισμα για τη μοιχεία
Φαρχάντ Σαμί (SDF): Ο στρατηγός Μαζλούμ Άμπντι βρίσκεται στη Ροζάβα - Σε πλήρη εξέλιξη η επίθεση των δυνάμεων της Δαμασκού
Ο Νικόλας Φαραντούρης αποκάλυψε ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συζητάνε μέχρι πώς να καταστρέψουν το δολάριο
Διαδηλώσεις Κούρδων έξω από το αμερικανικό προξενείο στην Ερμπίλ: Οργή για «προδοσία» στη Συρία (βίντεο)
Κούρδοι διαδηλωτές κατέβασαν την τουρκική σημαία από το «Κέντρο Έκδοσης Τουρκικής Βίζας» στο Νότιο Κουρδιστάν 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με μια τοποθέτηση – «ντρίπλα» για τα εργασιακά στην Ελλάδα με αφορμή την αργία του Αγίου Πνεύματος, απέφυγε ο Γιάνης Βαρουφάκης να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων αναφορικά με την υπόθεση Παναρίτη.
Θεωρώ ότι οι εργασιακές σχέσεις στην Ελλάδα πρέπει να επανεξεταστούν» ξεκίνησε την απάντησή του ο Γιάνης Βαρουφάκης από τον οποίο οι δημοσιογράφοι ζητούσαν μια δήλωση μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή Παναρίτη στη θέση της εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ (σ.σ. η δήλωση έγινε πριν την ανακοίνωση «παραίτησης» της κυρίας Παναρίτη).
«Είναι απίστευτο ότι οι άνθρωποι του πνεύματος και της δημοσιογραφίας δουλεύουν τέτοια ημέρα» κατέληξε ο κ. Βαρουφάκης προτού να κατευθυνθεί γρήγορα προς την είσοδο του υπουργείου Οικονομικών.























































