ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επέκταση της ασφυξίας και της αβεβαιότητας θα επιφέρει, σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, η εννιάμηνη παράταση του μνημονίου που φέρεται να ζήτησε η ελληνική κυβέρνηση στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης.
Σε σχετική ανακοίνωση, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης, υποστηρίζει ότι αν γίνει δεκτή η κυβερνητική πρόταση θα συνοδευτεί από φοροκαταιγίδα.
Ειδικότερα, ο κ. Καραγκούνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση προτείνει εννιάμηνη παράταση του μνημονίου. Δηλαδή, χρονική επέκταση της ασφυξίας και της αβεβαιότητας.
Αν γίνει δεκτή αυτή η πρόταση θα πληρώνονται κανονικά τα τοκοχρεολύσια στο εξωτερικό. Αλλά μέσα στην ελληνική οικονομία η ασφυξία θα συνεχίζεται για άλλους εννιά μήνες!
Δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα, απλά επεκτείνουν τον αργό θάνατο της οικονομίας. Τώρα ζητούν άλλους εννιά μήνες επέκταση του μνημονίου, που έλεγαν πως θα καταργήσουν. Και στο μεταξύ ετοιμάζουν φοροκαταιγίδα».
























































