ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bild, Grexit, Podemos, Δημοκρατία, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ισπανία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Λύθηκε το μυστήριο με την οσμή που «έπνιξε» την Αθήνα
ΑΠΕΙΛΗ! Οι λαγοκέφαλοι «κατακτούν» τις ελληνικές θάλασσες - Επιτίθενται λουόμενους, μετατρέπουν τις θάλασσες σε υγρές ερήμους
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Πτώση 30% στην κατανάλωση ποτών - Αιτίες; Αλκοτέστ και φτώχεια
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τους λόγους για τους οποίους τάσσεται ανοιχτά υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη παραθέτει η γερμανική Bild.
Σε ένα νέο δημοσίευμα – παραλήρημα η Bild κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση για «θρασύτητα», ενώ μιλά και για «ακροαριστερούς» και «ζημιά στη δημοκρατία».
Παράλληλη βέβαια δεν παραλείπει να αναφέρει πως η Ελλάδα έχει ήδη χρεοκοπήσει και δεν θα είναι ποτέ σε θέση να αποπληρώσει τα δάνεια που έχει λάβει. «Η ζημιά που δέχεται η δημοκρατία μας και η εμπιστοσύνη των ανθρώπων στη γερμανική πολιτική από ένα επιπλέον πακέτο στήριξης, ενάντια σε κάθε λογική, είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι η ζημιά που θα προξενούσε ένα πιθανό Grexit» αναφέρει.
«Κάθε φορά που υποκύπτουν οι Ευρωπαίοι μπροστά στην θρασύτητα της ελληνικής κυβέρνησης εκπέμπεται ένα μοιραίο μήνυμα. Ψηφήστε ακροαριστερούς, που αντιτάσσονται σε όλους τους ευρωπαϊκούς κανόνες και συμβάσεις και θα ανταμειφθείτε με βοήθεια δισεκατομμυρίων. Το Podemos στην Ισπανία λέει “ευχαριστώ”», αναφέρει.
























































