Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την Κυριακή συνεδριάζει η ΕΚΤ για την Ελλάδα

Την Κυριακή συνεδριάζει η ΕΚΤ για την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αύριο Κυριακή αναμένεται να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) προκειμένου να αποφασίσει για την στάση που θα τηρήσει στο ζήτημα της Ελλάδας , καθώς η εκτίμηση πως δύσκολα θα μπορέσει να αποφύγει την στάση πληρωμών, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η συνεδρίαση αυτή θα πραγματοποιηθεί “κατά πάσα πιθανότητα” την Κυριακή και μέσω τηλεφώνου, δήλωσε τραπεζική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ, στο οποίο μετέχουν τα έξι μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και οι 19 διοικητές των κεντρικών τραπεζών της ευρωζώνης, λαμβάνει μεταξύ άλλων τις αποφάσεις για τη διατήρηση της ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών μέσω έκτακτων δανείων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ζελένσκι: Έτοιμος να προκηρύξει δημοψήφισμα για το ειρηνευτικό σχέδιο Τραμπ

Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία

«Βόμβα» Ζελένσκι για δημοψήφισμα για το εδαφικό της Ουκρανίας

«Ιθάκη» – Τσίπρας για «κουπόνια» Βαρουφάκη: «Δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω» – Για Λαφαζάνη: «Aντιλαμβανόταν έστω και στοιχειωδώς την πραγματικότητα;»

«Ιθάκη»: Ο Πούτιν προέτρεψε τον Τσίπρα «να τα βρει με τη Μέρκελ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr