ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Καυστικό» το σχόλιο της κ. Φώφης Γεννηματά για τις δηλώσεις του κ. Τσακαλώτου για το δημοψήφισμα.
«Ο κ. Τσακαλώτος ομολόγησε ότι επέλεξαν το δημοψήφισμα συνειδητά και ψυχρά. Γιατί δεν είχαν την τόλμη και το σθένος να αναλάβουν τις ευθύνες τους για μια συμφωνία και να την φέρουν στη Βουλή!», τόνισε η κ. πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Η κυρία Γεννηματά υπογραμμίζει ότι «ο κ. Τσίπρας συνεχίζοντας την εξαπάτηση, δήλωσε ότι θα φέρει συμφωνία σε 48 ώρες και θα εγγυηθεί το άνοιγμα των τραπεζών, τις καταθέσεις, τους μισθούς και τις συντάξεις. Είναι ένας Πρωθυπουργός αναξιόπιστος όπως αποδείχτηκε».
Ζητά «τέρμα τα ψέματα» και υπενθυμίζει ότι «το ΝΑΙ στην Ελλάδα, το ΝΑΙ στην Ευρώπη, το ΝΑΙ στο ευρώ, είναι ψήφος ΕΛΠΙΔΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ για κάθε Ελληνίδα, για κάθε Έλληνα και κυρίως για τη νέα γενιά».
























































