ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
Η Ρωσία παραδίδει drones στο Ιράν για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) είναι πιθανόν να διατηρήσει την έκτακτη χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών μέσω ELA, πλην όμως στα τρέχοντα επίπεδα, δήλωσαν στο Reuters πηγές με γνώση του θέματος.
Όπως παρατηρεί το πρακτορείο, μια τέτοια απόφαση θα δώσει στις ελληνικές τράπεζες λίγο χρόνο πριν εξαντλήσουν το σύνολο των περίπου 89 δισ. ευρώ που έχουν διαθέσιμα.
Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται επίσης η επιλογή της απόσυρσης της τρέχουσας υποστήριξης, ένα μέτρο που θα προκαλούσε την άμεση κατάρρευση των τραπεζών, προσθέτει το Reuters.
Αν και δεν έχει ληφθεί τελική απόφαση και το θέμα θα τεθεί στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ τη Δευτέρα, είναι πιθανόν ο ELA να διατηρηθεί στα τρέχοντα επίπεδα, ανέφεραν οι πηγές του πρακτορείου.























































