ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διώξεις κατά Τρέμη, Πρετεντέρη και άλλων 7 για την προπαγάνδα

Διώξεις κατά Τρέμη, Πρετεντέρη και άλλων 7 για την προπαγάνδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά από μια μακρά και δύσκολη συνεδρίαση, το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΣΗΕΑ, άσκησε πειθαρχική δίωξη για την παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας να μεταδώσουν το Σάββατο πριν το δημοψήφισμα εκπομπή πολιτικού περιεχομένου με κίνδυνο να επηρεάσουν, στους Σταμάτη Μαλέλη, Νίκο Κονιτόπουλο (αρχισυντάκτη της εκπομπής του Κώστα Μπογδάνου που δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ), Άρη Πορτοσάλτε και Δημήτρη Οικονόμου.

Άσκησε επίσης πειθαρχική δίωξη στην Μαρία Σαράφογλου, Μανώλη Καψή, Όλγα Τρέμη, Μαρία Χούκλη και Γιάννη Πρετεντέρη για τον τρόπο δημοσιογραφικής κάλυψης της περιόδου πριν από το δημοψήφισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ θα συνεδριάσει και πάλι την ερχόμενη Παρασκευή και Τρίτη ώστε να εξετάσει τις καταγγελίες που υπάρχουν και για άλλους 300 δημοσιογράφους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε η δημοσιογράφος Νάντια Χριστολουκά σε ηλικία 67 ετών

Πέθανε ο σκιτσογράφος Γιώργος Μυλωνάς σε ηλικία 76 ετών

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Μάστορας σε ηλίκια 62 ετών

Greek Linguistic Heritage as a Universal Phenomenon – Papapostolou: “The ideal vehicle for concepts, knowledge, and dialogue”

Η Ελληνική Γλωσσική Κληρονομιά ως οικουμενικό φαινόμενο – Παπαποστόλου: «…ιδανικό όχημα εννοιών, γνώσεων πληροφοριών, απόψεων, το μέσον έκφρασης συναισθημάτων, η απαραίτητη προϋπόθεση τον διαλόγου»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr