ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βουλή των Ελλήνων, Μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία, Χάρης Κάτανας,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παραλίγο να παίξουν ξύλο μέσα στη Βουλή οι βουλευτές Χαρίσιος Κάτανας των ΑΝΕΛ και Άδωνις Γεωργιάδης της Νέας Δημοκρατίας.
Χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αιτία, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, την ώρα που μιλούσε στη Βουλή, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Κάτανας κινήθηκε απειλητικά κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.
Πριν τον πλησιάσει σε απόσταση “επαφής” , όμως, ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ και την Ντόρα Μπακογιάννη της ΝΔ, μπήκαν στην μέση προκειμένου να αποσοβήσουν τα χειρότερα.
Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα λέγοντας «Κύριοι ηρεμήστε, μας κοιτάει όλη η Ελλάδα. Οι στιγμές είναι κρίσιμες, μας κοιτάνε όλοι οι συμπατριώτες μας».
























































