ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αεροπορική εταιρεία Τουρκικές Αερογραμμές διέψευσε σήμερα επισήμως ότι είχε μεταφέρει και παραδώσει όπλα σε άγνωστες ομάδες στη Νιγηρία, πληροφορία που αποκαλύφθηκε από μια υποκλαπείσα τηλεφωνική συνδιάλεξη η οποία αναρτήθηκε χθες στο YouTube.
Στην τηλεφωνική συνδιάλεξη ο Μεχμέτ Καρακάς, ανώτατο στέλεχος της αεροπορικής εταιρείας, ακούγεται να λέει σε έναν από τους συμβούλους του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Μουσταφά Βαράνκ, ότι τον βαραίνουν ενοχές για τις παραδόσεις όπλων στη Νιγηρία που έχει κάνει η THY.
«Δεν ξέρω αν αυτά (τα όπλα) θα σκοτώσουν μουσουλμάνους ή χριστιανούς. Νιώθω ενοχές», ακούγεται να λέει ο Καρακάς.
Η αεροπορική εταιρεία διέψευσε κατηγορηματικά σήμερα ότι προέβη σε παραδόσεις όπλων στη Νιγηρία, χώρα η οποία πλήττεται από αιματηρές επιθέσεις της ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ.
«Καμιά παράδοση όπλων από την Τουρκία ή κάποια άλλη χώρα δεν έχει πραγματοποιηθεί στο εν λόγω κράτος», τόνισε η Turkish Airlines σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα.























































