ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
ΗΠΑ: «Ρίζα» κάθε σύγχρονης ισλαμιστικής τρομοκρατίας η Μουσουλμανική Αδελφότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η έκδοση IOU’s ως παράλληλου νομίσματος δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς να υπάρχει έγκριση από την ΤτΕ και της ΕΚΤ, δήλωσε ο πρόεδρος του Levy Economics Institute Δημήτρης Παπαδημητρίου.
Ο ίδιος σχολιάζοντας τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το σχέδιο, χαρακτηρίζει ένα τέτοιο ενδεχόμενο στοιχείο «επιστημονικής φαντασίας» τα περί υποκλοπής των ΑΦΜ.
Ο κ. Παπαδημητρίου, ξεκαθαρίζει,μιλώντας στη «Ναυτεμπορική» πως αντίστοιχες εναλλακτικές, υπό την προϋπόθεση πως θα εφαρμοστούν σωστά, δεν συνιστούν προθάλαμο επιστροφής στο εθνικό νόμισμα.
Τέλος διαπίστωσε πως μετά από 6 μήνες διαπραγματεύσεων δεν έχουν επιτευχθεί πολλά και πως «δεν υπάρχει άλλη λύση από το να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα» που επιθυμούν οι δανειστές.























































