ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες - Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Όσο εγώ είμαι υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν πρόκειται να δεχτώ μείωση των αποδοχών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες έχουν μειωθεί πάρα πολύ, πάνω από 60%» δήλωσε από την Τρίπολη ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας της Δ΄ ΕΣΣΟ, που πραγματοποιήθηκε στην 124 πτέρυγα βασικής εκπαίδευσης.
Όπως ανέφερε, «δεν είναι ίδια η δουλειά όλων των δημοσίων υπαλλήλων με τους αξιωματικούς και τους υπαξιωματικούς, οι οποίοι δεν εργάζονται σε μια οκτάωρη βάση, αλλά εργάζονται σε εικοσιτετράωρη βάση και είναι σε συνεχή επιφυλακή».
Σχετικά με τα περί απολύσεων, ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι «δεν υπάρχει ποτέ καμία περίπτωση να συμφωνήσει κανείς από εμάς να απολυθεί στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων».
























































