ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κατρούγκαλος, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, ΠΑΜΕ, Πορεία Διαμαρτυρίας, Υπουργείο Εργασίας,


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έξω από το υπουργείο Εργασίας, επί της οδού Σταδίου βρίσκεται αυτή τη στιγμή η πορεία του ΠΑΜΕ, ως «μαζική παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στη νέα αντεργατική επίθεση που προετοιμάζουν κυβέρνηση – ΕΕ».
Με κεντρικό μήνυμα στο πανό «οργάνωση του αγώνα σε κάθε εργασιακό χώρο δουλειάς ενάντια στη νέα ασφαλιστική επίθεση, στις απολύσεις και την απληρωσιά», τα μέλη του ΠΑΜΕ ζήτησαν συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο ώστε να εκφράσουν τη διαφωνία τους στα μέτρα του νέου μνημονίου.
Στις δηλώσεις του ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρηστος Κατσώτης τόνισε: «Βρισκόμαστε εδώ σε συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στον πόλεμο που συνεχίζει η αστική τάξη, το κεφάλαιο, η ΕΕ,η κυβέρνηση και τε κόμματα που τους υπηρετούν. Οι επιχειρηματικοί όμιλοι ωφελούνται και ζημιώνονται οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι αγρότες. Δεν υπάρχει άλλη λύση παρά από την ισχυρή συμμαχία και τον αγώνα ενάντια στα μονοπώλια και τις πολιτικές που εξυπηρετούν».























































