Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρόταση μομφής κατά της Ζωής ζητάει ο Θεοδωράκης

Πρόταση μομφής κατά της Ζωής ζητάει ο Θεοδωράκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πρόταση μομφής κατά της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου ζήτησε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ζητώντας να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατηγόρησε την πρόεδρο της Βουλής ότι παραβιάζει την ουσία του Συντάγματος και πως προσπαθεί να υποκαταστήσει την κυβέρνηση.

«Δεν ασκεί τα καθήκοντά της. Στις τελευταίες ψηφοφορίες αρνήθηκε να προεδρεύσει», πρόσθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, προσθέτοντας ότι οι βουλευτές του αποφάσισαν ομόφωνα ότι το Σεπτέμβριο πρέπει η ολομέλεια να κρίνει αν θα έχει Πρόεδρο την Ζωή Κωνσταντοπούλου ή όχι.

Αναφερόμενος στη στάση που θα κρατήσει το Ποτάμι στην ψηφοφορία για τη συμφωνία, ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι οι βουλευτές επαναβεβαίωσαν την παλιότερη απόφασή τους ότι η χώρα πρέπει να κρατηθεί στην Ευρώπη. «Προέχει η ευρωπαϊκή πορεία, δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά ψηφίζουμε τη συμφωνία που φέρνει ο κ. Τσίπρας και θα μας κρατήσει στην Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οσο για το αν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις το απέκλεισε, σημειώνοντας με νόημα ότι το Ποτάμι «δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Θα κινηθούμε όλοι σαν γροθιά».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Στην Αθήνα την Παρασκευή 28/11 η Ρομπέρτα Μέτσολα: Επίσημες συναντήσεις και εγκαίνια

Ξεκατίνιασμα στον «αέρα»: Η Ζωή «αρπάχτηκε» με τον Ουγγαρέζο για τον Διαμαντή

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν πάει στην Εξεταστική ο «Φραπές» – Τη βίαιη προσαγωγή του ζητά η αντιπολίτευση – Στον Εισαγγελέα τον στέλνει η ΝΔ

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Διαμαντής Καραναστάσης, σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...