ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η τουρκική Αστυνομία δολοφόνησε δύο παιδιά και εκτέλεσε έναν ενήλικα στη Ντιγιαντίν

Η τουρκική Αστυνομία δολοφόνησε δύο παιδιά και εκτέλεσε έναν ενήλικα στη Ντιγιαντίν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τουρκία,

Η τουρκική Αστυνομία σκότωσε εν ψυχρώ τους Κούρδους Ορχάν Ασλάν (Orhan Aslan) 16 ετών και τον Εμράχ Αϊντεμίρ (Emrah Aydemir) 15 ετών στους χώρους εργασίας τους στην πόλη Ντιγιαντίν (Diyadin) στην ανατολική Τουρκία στην επαρχία Άγκρι. Επίσης, ακόμα ένα πτώμα βρέθηκε στη συνοικία Μουράτ, της ίδιας πόλης, το οποίο δεν έχει αναγνωριστεί.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν κουρδικά Μέσα, ομάδες των ειδικών επιχειρήσεων της τουρκικής Αστυνομίας άνοιξαν πυρ εναντίον αμάχων το βράδυ της Τετάρτης στη Ντιγιαντίν μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν μπροστά στο διοικητήριο της πόλης.

Όλα τα καταστήματα μπροστά από το διοικητήριο δέχθηκαν πυρά της Αστυνομίας και τα δύο θύματα, Ορχάν Ασλάν και Εμράχ Αϊντεμίρ, που εργάζονταν σε φούρνο στη συνοικία Ατατούρκ σκοτώθηκαν από τις ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας. Τα δύο παιδιά εκτελέστηκαν μέσα στον φούρνο από αστυνομικά πυρά.

Το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε το άψυχο σώμα ενός άνδρα στη συνοικία Μουράτ. Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν ότι ο άνδρας εκτελέστηκε από την Αστυνομία και στη συνέχεια το άψυχο κορμί του σύρθηκε πίσω από ένα τεθωρακισμένο όχημα μέχρι το σημείο όπου αφέθηκε.

Ειδικές δυνάμεις της τουρκικής Αστυνομίας επίσης εισέβαλαν σε σπίτια οικογενειών που ζουν στο ίδιο κτίριο που στεγάζεται και ο φούρνος, χτύπησαν και βασάνισαν κουρδικής καταγωγής πολίτες.

Τέσσερα μέλη της οικογένειας Καχραμάν (Kahraman) συνελήφθησαν σε αυτή την επιδρομή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκικά αεροσκάφη πάνω από το Αιγαίο – 15 παραβιάσεις

Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας

Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές

Χάρης Τζήμητρας: «Το Ισραήλ και ο κύριος Νετανιάχου είναι, κατά την άποψή μου, δύο διαφορετικά πράγματα – Οι σχέσεις με το Ισραήλ υπήρχαν από τον Γιώργο Παπανδρέου και ενισχύθηκαν πάρα πολύ με τον κύριο Τσίπρα»

Ο Πρόεδρος Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «Ο ουρανός είναι το όριο» για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr