ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι κρύβεται πίσω από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν; - Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και
Συρία: Ισλαμιστές σκότωσαν Ελληνορθόδοξο στη Χομς (Έμεσα)
Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν
Ανατ. Λιβύη: Ο στρατάρχης Χάφταρ απελευθέρωσε Αμερικανό όμηρο από το Ισλαμικό Κράτος
Ιράν: Ανακοίνωση για την προσωρινή κράτηση δύο Γάλλων διπλωματών με την κατηγορία της «ξένης ανάμιξης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο «χέρι» της Ελλάδας είναι να φύγει από το τραπέζι η συζήτηση περί «Grexit», δήλωσε τη Δευτέρα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Ο κ. Σόιμπλε εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα υπάρξει συμβιβασμός με το ΔΝΤ για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το Ταμείο θέτει συγκεκριμένους όρους για την συμμετοχή του σε πρόγραμμα βοήθειας προς την Ελλάδα.
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών χαρακτήρισε ήδη «πολύ γενναιόδωρους» τους όρους των νέων δανείων προς την Ελλάδα, προβλέποντας ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη ψήφιση της συμφωνίας από το γερμανικό κοινοβούλιο.
Υποστήριξε μάλιστα ότι αν η Ελλάδα κάνει πράξη όλα όσα ζητούνται από το τρίτο μνημόνιο, τότε δεν θα έχει πρόβλημα να επιστρέψει στις αγορές.
























































