Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ΝΔ καταγγέλλει κρούσματα που παραπέμπουν σε “εκτροπή”

Η ΝΔ καταγγέλλει κρούσματα που παραπέμπουν σε “εκτροπή”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για μία σειρά από «’κρούσματα’ που παραπέμπουν σε εκτροπή» κάνει λόγο η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της, υπενθυμίζοντας «σε όσους παριστάνουν ότι το έχουν λησμονήσει» ότι «ο κ. Τσίπρας έχει παραιτηθεί και ότι η παρούσα κυβέρνηση είναι υπηρεσιακή».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, «χαρακτηριστικό είναι ότι χθες και ενώ ο κ. Τσίπρας είχε ήδη υποβάλει την παραίτησή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η απάντηση στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκδόθηκε μέσω της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και μάλιστα υπό τον υποτιμητικό τίτλο ‘Σημείωμα για Μεϊμαράκη’».

Επίσης χθες, συνεχίζει η ανακοίνωση της Ν.Δ. «με τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου, πληροφορηθήκαμε ότι το ΤΑΙΠΕΔ σκοπεύει να προχωρήσει σε ‘καθολική αλλαγή των διοικήσεων των δέκα περιφερειακών λιμανιών’, εντός του προσεχούς δεκαημέρου.

Η Νέα Δημοκρατία προειδοποιεί ότι «δεν θα ανεχθεί οποιαδήποτε κίνηση ή πρωτοβουλία που δεν εντάσσεται στη διαδικασία των διερευνητικών εντολών», ενώ καλεί όλους τους εμπλεκόμενους να απέχουν από ενέργειες και συμπεριφορές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

«Το Εθνικό Τυπογραφείο οφείλει να λειτουργεί μόνο στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας και να αναστείλει την έκδοση οιωνδήποτε άσχετων με τη συγκεκριμένη διαδικασία ΦΕΚ. Ειδικά ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, οφείλει είτε να συμμορφωθεί, είτε να παραιτηθεί», καταλήγει η ανακοίνωση της Λ. Συγγρού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση GPO: Δυο στους τρεις θέλουν αλλαγή κυβέρνησης – Απέναντι στη ΝΔ οι πολίτες για ακρίβεια, Τέμπη, υποκλοπές

Antonis Samaras, Former Prime Minister of Greece: “Permanent Stationing of Greek and Allied Forces in Cyprus” – The former PM urges Greece to immediately bring the protection of Christian-GreekOrthodox populations in Syria to the EU agenda

Νέα επίθεση Σαμαρά σε κυβέρνηση Μητσοτάκη: Η μεγάλη εθνική απειλή είναι η Τουρκία

Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» – Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να νικήσει τον Μητσοτάκη

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...