ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Νέα Δημοκρατία,


















































Τραγωδία στη Σπάρτη: ΙΧ συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα - Δύο νεκροί
Κεφαλονιά: Στη φυλακή προπονητής στίβου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
Μετωπική Σαμαρά με Μαξίμου: Ζητά παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές
Μηχανογραφικό 2026: Ανοίγει 7/7 η πλατφόρμα για την υποβολή του - Η προθεσμία για τις Βάσεις 2026
Τουρκία-Σ.Αραβία με λεφτά του Κατάρ «ανασταίνουν» τον Σιδηρόδρομο της Χετζάζης κόντρα στον IMEC και στα συμφέροντα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με κεντρικό μήνυμα τη συναίνεση που χρειάζεται σε μία τέτοια κρίσιμη στιγμή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απηύθυνε διάγγελμα προς τους Έλληνες πολίτες ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε δύο debate, ένα με τον Αλέξη Τσίπρα και ένα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ενώ παρουσίασε και τους τρεις άξονες που πρέπει να κινηθεί η Ελλάδα.
«Ζητάω δύο ντιμπέιτ, με όποιους όρους θέλουν οι πολιτικοί αρχηγοί να θέσουν», τόνισε, επισημαίνοντας, «πρέπει να αποφύγουμε την εξαπάτηση των πολιτών».
«Για να πετύχουμε, απαιτείται εθνική προσπάθεια και με συλλογική δουλειά από όλους τους Έλληνες», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Ελάτε μαζί μας. Ξεκινάμε μία νέα πορεία, για την Ελλάδα της Ευρώπης, της ανάπτυξης και της κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης.
























































