Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ονειρεύεται ψηλά το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές η Γεννηματά

Ονειρεύεται ψηλά το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές η Γεννηματά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ήρθε η ώρα, για την Κεντροαριστερά της λογικής» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά από την Κοζάνη, εκτιμώντας πως «θα είμαστε η θετική έκπληξη των εκλογών».

«Ο κ. Μεϊμαράκης μπορεί; Όχι» τόνισε στους συγκεντρωμένους, εξηγώντας πως «με ευθύνη της παράταξης του φτάσαμε έως εδώ» και αναφέρθηκε στα «Ζάππεια» 1,2,3 αλλά και στην «καταστροφική πενταετία της ΝΔ την περίοδο Καραμανλή».

Όπως είπε «σήμερα η ΝΔ κάνει άλματα προς τα πίσω» και «οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται το μεταρρυθμιστικό προσωπείο της Ν.Δ., διότι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι πίσω από αυτό, πολύ απλά κρύβεται το σκληρό πρόσωπο της δεξιάς».

Παράλληλα εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα. «Ο ειδικός φόρος Τσίπρα, μπαίνει πλέον παντού. Από εδώ και στο εξής, κάθε ευρώ που χάνεται από την τσέπη του εργαζόμενου, του συνταξιούχου, του επιχειρηματία έχει την υπογραφή και τη φωτογραφία του κύριου Τσίπρα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης – Όλα τα ονόματα

Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο σοσιαλιστής Αντόνιο Ζοζέ Σεγκούρο επικράτησε του ακροδεξιού αντιπάλου του στις προεδρικές εκλογές της Πορτογαλίας

Κώστας Τσουκαλάς για απόφαση Άρειου Πάγου: «Να σταματήσει η αγορά δανείων και ακινήτων να είναι ξέφραγο αμπέλι στις ορέξεις των funds και των servicers»

Κοινή εκδήλωση Αρναούτογλου-Φαραντούρη στις Βρυξέλλες για κλιματικούς πρόσφυγες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...