ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευρωζώνη, Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η χώρα δεν χρειάζεται μαγκιά» τόνισε σε συνέντευξή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στη ΕΡΤ και πρόσθεσε « αυτό που χρειάζεται είναι σχέδιο, συνεννόηση, δουλειά και φροντίδα».
Παράλληλα, εξέφρασε την απογοήτευσή της για τον πολιτικό λόγο που αναπτύσσεται στην προεκλογική περίοδο ενώ τόνισε την ανάγκη για εθνική συνεννόηση και σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας μετά το πέρας των εκλογών.
«Κοιτάζω άφωνη τους ανθρώπους γύρω μου να μου λένε “μα είναι τόσο δύσκολο να συνεννοηθείτε όλες οι πολιτικές δυνάμεις;”» πρόσθεσε η κ. Γεννηματά και συνέχισε «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καταφέραμε να συνεργαστούμε το καλοκαίρι στη Βουλή όλοι όσοι πιστεύουμε ότι πρέπει να μείνουμε στην ευρωζώνη και τώρα έρχονται και μιλάνε για αυτοδυναμία που δεν οδηγεί πουθενά».
Τέλος η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε ως «αυταπάτη» τη ρητορική για αυτοδυναμία.
























































