ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Κώστας Καραγκούνης, Νέα Δημοκρατία,


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο - Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα αποκτά αντι-drone ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ - «Ανάγκη να υπερασπίσουμε αυτή τη χώρα, τον πολιτισμό μας, την κουλτούρα
Πώς η Σαουδική Αραβία με την Τουρκία σχεδιάζουν να «ακυρώσουν» τον IMEC και να παρακάμψουν πλήρως το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΑΛέξη Τσίπρα έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, σχετικά με τα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός από την Καλαμάτα.
«Στις Δημοκρατίες και στις εκλογές ο Λαός δεν τελειώνει το πολικό σύστημα, όπως οραματίζεται ο κ. Τσίπρας. Ο ίδιος, με λόγους μίσους και διχασμού, επιλέγει να ξεχωρίζει τους Έλληνες σε «καλούς» και «κακούς» για να ξεχαστεί ποιος είναι αυτός ο ίδιος.
Απαντάμε λοιπόν στον «σταυροφόρο του νέου και στον σκληρό διαπραγματευτή» ότι, το μόνο νέο που κατάφερε στους έξι μήνες της πρωθυπουργίας του ήταν να φέρει ένα νέο μνημόνιο και να κλείσει τις τράπεζες.
Πρακτικά, οι Έλληνες χρεώθηκαν 90 δις ευρώ και έχασαν την πρόσβαση στα λεφτά τους, από τον «μεγάλο πολιτικό» και αντί να κατανοήσει ότι, «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» και να ζητήσει συγνώμη κάνει κριτική σε όλους τους άλλους, αντί για αυτοκριτική».
























































