ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασιλιάς Μοχάμεντ ΣΤ΄ του Μαρόκου, Μαρόκο,


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δικαστήριο του Μαρόκου καταδίκασε σε φυλάκιση 5 ετών έναν άνδρα που υποδυόταν τη… σύζυγο του βασιλιά Μοχάμεντ Στ΄, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με έναν πυγμάχο.
Το δικαστήριο “καταδίκασε σε φυλάκιση 5 ετών τον κατηγορούμενο που έχει το χάρισμα να μιμείται διάφορες φωνές και έχει ξεγελάσει πολλούς ανθρώπους παριστάνοντας διάφορους αξιωματούχους και υποσχόμενος ότι θα στηρίξει τους συνομιλητές του” ανέφερε η ανεξάρτητη εφημερίδα Αχμπάρ αλ Γιαούμ.
Την Παρασκευή η Γενική Διεύθυνση Εθνικής Ασφάλειας είχε ανακοινώσει ότι “ένας ύποπτος” παρίστανε την πριγκίπισσα Σάλμα μιμούμενος τη φωνή της, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Μαροκινό πυγμάχο και παγκοσμιο πρωταθλητή Μοχάμεντ Ραμπίι, τον οποίο “αποπειράθηκε να εξαπατήσει”.
Ο Ραμπίι, που στις 15 Οκτωβρίου στην Ντόχα αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία των 69 κιλών, είχε δηλώσει στην τηλεόραση ότι τον συνεχάρη τηλεφωνικά η πριγκίπισσα.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός, που έχει καταδικαστεί και στο παρελθόν για απάτες, ομολόγησε τις πράξεις του.
Μια παρόμοια υπόθεση είχε αποκαλυφθεί το 2014 στο Τετουάν όταν ένας Μαροκινός καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών επειδή παρίστανε τον βασιλιά Μοχάμεντ Στ΄.























































