ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πούτιν: Έχω νέα στοιχεία για συναλλαγές Τουρκίας με Ισλαμικό Κράτος

Πούτιν: Έχω νέα στοιχεία για συναλλαγές Τουρκίας με Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Από το Παρίσι που διεξάγεται η Διάσκεψη για το Κλίμα, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου επιβεβαιώνοντας όσα είχαν διαρρεύσει σχετικά με την απροθυμία του να συναντήσει τον Τούρκο πρόεδρο.

Ο Πούτιν είπε, λοιπόν, πως δεν συναντήθηκε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έπειτα από το περιστατικό με την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τουρκικά F-16.

Όπως είπε, δεν υπήρχε λόγος η τουρκική αεροπορία να εξαπολύσει επίθεση ενάντια στο μαχητικό της Ρωσίας καθώς δεν απειλούσε την Τουρκία, ενώ δήλωσε: «Ακούσαμε ότι δεν ήταν ο Ερντογάν που έλαβε αυτή την απόφαση, αλλά άλλοι άνθρωποι».

Ο Ρώσος πρόεδρος επανήλθε στις καταγγελίες ότι η Τουρκία συνεργάζεται με τους τζιχαντιστές για την διακίνηση πετρελαίου, υποστηρίζοντας πως έχει στην κατοχή του νέα στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις αρχικές πληροφορίες για συναλλαγές μεταξύ Άγκυρας και τζιχαντιστών.

Τόνισε, μάλιστα, πως η κατάρριψη του αεροσκάφους από την Τουρκία έγινε για να προστατευθούν οι περιοχές από όπου παραλαμβάνουν πετρέλαιο από τους τζιχαντιστές.

Από την άλλη, τόνισε πως η πρόφαση ότι οι Τούρκοι θέλουν να προστατεύσουν τους Τουρκμένους καλύπτει την προσπάθεια να προστατεύσουν τους τζιχαντιστές στην περιοχή της Συρίας ώστε να προχωρήσουν στην παράνομη συναλλαγή για το πετρέλαιο.

Σχετικά με την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε πως η Ρωσία έχει καθυστερήσει την υπερθέρμανση του πλανήτη αυτό το έτος χάρη στις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί.

«Τα δάση είναι ο πνεύμονας του πλανήτη μας και χρειαζόμαστε κατάλληλα φάρμακα για να τον διατηρήσουμε υγιή», τόνισε ο Πούτιν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυστραλία: 65χρονος κατηγορείται ως προπαγανδιστής της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS)

Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας

Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος – Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από Ελλάδα και Κύπρο

Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν – «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα… κοσμητικά

Γραπτή Ερώτηση Φαραντούρη προς την Κάγια Κάλας για Συμφωνία Μέκκας μεταξύ Τουρκίας, Πακιστάν και Σαουδικής Αραβίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr