ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, Βίντεο, Γιώργος Λιάγκας, Εκκλησία της Ελλάδος, Ομοφυλόφιλοι, Ορθόδοξη Εκκλησία, Σύμφωνο Συμβίωσης, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πήρε φωτιά ο Γιώργος Λιάγκας για το Σύμφωνο Συμβίωσης καθώς ο αρχιεπίσκοπος σχολίασε πως η «ομοφυλοφιλία είναι εκτροπή», γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του παρουσιαστή.
Χωρίς να χάσει την “πάσα” του μακαριότατου πήρε θέση δημόσια από την εκπομπή κάνοντας του επίθεση:
«Αν τον προσέξατε τι είπε, ότι η Εκκλησία έχει κάποια πιστεύω που σου λέει ότι το δικό μας ακροατήριο αυτά θέλει να ακούσει, άρα εμείς αυτό οφείλουμε να πούμε. Να πούμε μερικές αλήθειες, όλοι έχουν την πελατεία τους και η Εκκλησία είναι και μια μπίζνα. Πάνε γράφουνε τις περιουσίες τους στην Εκκλησία… Οφείλουμε λοιπόν την μπίζνα αυτή να την επεκτείνουμε κιόλας. Ως μπίζνα πρέπει να ξέρουμε ότι το ακροατήριό μας θα μείνει πιστό σε μας».
Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη ωστόσο: «Γιατί θεωρείτε την ομοφυλοφιλία εκτροπή όταν είναι γνωστό τοις πάσι ότι η ομοφυλοφιλία ανθεί στους κόλπους της Εκκλησίας; Με γυναικεία ονόματα αποκαλούνται, γιατί δεν τους ξυρίζουν; Άρα δεν το θεωρούν εκτροπή και άρα λένε πράγματα που δεν πιστεύουν για να διατηρήσουν τη μπίζνα! Το σύμφωνο συμβίωσης τους χαλάει την πιάτσα!»























































