Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσκόπηση: Ισχυρό στρατό θέλει το 88% των Ρώσων πολιτών

Δημοσκόπηση: Ισχυρό στρατό θέλει το 88% των Ρώσων πολιτών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσκοπήσεις, Ρωσία,

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ρώσων (ποσοστό 88%) πιστεύει πως η χώρα έχει ανάγκη από ισχυρό στρατό και το 89% θεωρεί πως ο ρωσικός στρατός είναι σε θέση να υπερασπιστεί την χώρα σε περίπτωση πραγματικής στρατιωτικής απειλής.

Σε πρόσφατη δημοσκόπηση του VTsIOM (ρωσικό κέντρο Κοινής Γνώμης) Επίσης το 88% των ρώσων πολιτών δηλώνει πως εμπιστεύεται τον υπουργό Αμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.

Όπως δήλωσε ο κοινωνιολόγος και γενικός διευθυντής του VTsIOM, Βαλερί Φιοντόροφ, οι απαιτήσεις της ρωσικής κοινής γνώμης για ισχυρό στρατό δεν ήταν ποτέ υψηλότερη: «Η στάση της κοινωνίας απέναντι στον στρατό έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία 15 χρόνια, σημειώνοντας μια κατακόρυφη αύξηση: Από το 32% που δήλωνε υπέρ ενός ισχυρού στρατού το 2006, φέτος έφτασε στο 88%. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως οι ρώσοι πολίτες πραγματικά απαιτούν έναν δυνατό, αξιόπιστο στρατό να τους υπερασπιστεί».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Την Τρίτη 17/02 Γουίτκοφ και Κούσνερ στη Γενεύη για Ιράν και Ρωσία-Ουκρανία

Μάρκο Ρούμπιο: «Εμείς στην Αμερική δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον να είμαστε οι ευγενικοί και εύτακτοι τοποτηρητές της ελεγχόμενης παρακμής της Δύσης» – Ολόκληρη η ομιλία

Στάρμερ: Η Ευρώπη πρέπει να είναι έτοιμη για σύγκρουση με τη Ρωσία – «Τα προειδοποιητικά σημάδια είναι εδώ»

Ρούμπιο και Ευρωπαίοι ηγέτες συμφωνούν σε ένα πράγμα: Η παλιά παγκόσμια τάξη πραγμάτων «δεν υφίσταται πλέον»

Τραμπ σε Ζελένσκι: Βιάσου για συμφωνία με τη Ρωσία, θα χάσεις μεγάλη ευκαιρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr